Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hulu

Zo zien we hoe Julia's nicht de wedding crasher wil uithangen.

TRAILER: ‘Rosaline’ vertelt het verhaal van Romeo en Julia vanuit een modern én grappig perspectief

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Halloween is in aantocht, en dat merk je nu al aan de vele horrorseries en -films die eraan komen. Maar ook aan wie liever niet naar enge televisie kijkt, wordt gedacht. Zo kan je op Disney+ binnenkort naar een nieuwe, ietwat aparte versie van ‘Romeo and Juliet’ kijken. De trailer van ‘Rosaline’ doet ons zo toch al een beetje uitkijken naar oktober!

Geen liefdesverhaal zo populair als Shakespeares ‘Romeo en Julia’. En hoewel er intussen al verschillende films geïnspireerd zijn op het verhaal van Julia Capulet en Romeo Montague, verschijnt er binnenkort nóg een film die een ander licht werpt op hun love story. Hulu komt namelijk met ‘Rosaline’, dat de tragedie brengt vanuit het perspectief van Julia’s nicht, op wie Romeo eerder een crush had.

Rebels karakter

We kunnen je meteen geruststellen: de film is een pak minder ingewikkeld en véél moderner en grappiger dan-ie klinkt. Rosaline blijft gebroken achter wanneer Romeo als een blok voor Julia valt, en doet er dan ook alles aan om hem weer voor zich te winnen, met hilarische scènes tot gevolg. ‘Natuurlijk ga ik ze uit elkaar proberen te trekken. Romeo en Julia, dat klinkt zelfs niet mooi’, horen we Rosaline op de tonen van ‘I Love It’ cynisch zeggen, waarna ze van plan is om de wedding crasher uit te hangen. We moeten het toegeven: we houden wel van haar rebelse karakter!

Het is ‘Unbelievable’-actrice Kaitlyn Dever die de rol van het ondergewaardeerde personage op zich mag nemen. Julia wordt vertolkt door ‘Sweet Girl’-actrice Isabela Merced, en ‘The In Between’-acteur Kyle Allen kruipt in de huid van haar haar grote liefde Romeo. Verder duiken onder anderen ook Bradley Whitford (‘The Handmaid’s Tale’), Minnie Driver (‘Good Will Hunting’) en Christopher McDonald (‘Requiem for a Dream’) op in de romantische komedie die vanaf 14 oktober op Disney+ staat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '