Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twentieth Century Fox & getty

De gesprekken met Marvel zijn volop aan de gang.

YAY: Ryan Reynolds bevestigt dat er een derde film komt van ‘Deadpool’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De vreemde, maar hilarische superheld ‘Deadpool’ komt terug voor een derde film! Ryan Reynolds bevestigde dat hij opnieuw in het rode pakje zal kruipen.


Ryan Reynolds was te gast in een tv-programma waar hij verklapte dat ‘Deadpool 3’ in de maak is. De acteur ontmoette onlangs voor de allereerste keer Mariah Carey, die blijkbaar een grote fan is van de atypische superheld, en zo kwam dit topic ter sprake. ‘We zijn er met het hele team mee bezig’, aldus Ryan. ‘We praten momenteel met Marvel, dat is de grootste speler, dus het is best wel spannend!’

https://www.youtube.com/watch?time_continue=591&v=ZIxWYuIb5ng&feature=emb_logo

Hilarische humor


Oké, we zien zijn knappe verschijning niet echt in de ‘Deadpool’-films. Ryan draagt namelijk het grootste deel van de tijd zijn rode pakje en als dat uit is, zien we een gemuteerde versie van de hunk. Maar gelukkig is er nog zijn onvervalste droge en hilarische humor. En bij ‘Deadpool’ mag je naar goede gewoonte een hele hoop van dat laatste verwachten!

De eerste ‘Deadpool’-film dateert al van 2016 en ‘Deadpool 2’ kwam vorig jaar in juni uit. Wanneer de derde film precies in de bioscoop zal draaien en welke vaste waarden er nog in zullen opduiken, is nog niet geweten. Schrijver Paul Wernick wil alleszins het scherpe kantje van de films behouden, ook al zou die nu gemaakt worden door Marvel Studios dat eigendom is van Disney. Wij kijken er al naar uit!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '