Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het personage zal het leven van Louise op z’n kop zetten.

ZIEN: eerste beelden van nieuwkomer Aurélie in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is de week van de nieuwkomers in ‘Familie’. Afgelopen dagen maakten we al kennis met Karin (Loes Van den Heuvel) en Diego (Toon Hens), en vanavond doet Aurélie (Ninalotte Roose) haar intrede.

Karin is de nieuwe verpleegster van Alfons (Jaak Van Assche) nu Vanessa (Karen Damen) een andere job aannam. Alfons verwelkomde haar helaas niet met open armen, dus dit krijgt de komende dagen sowieso nog een staartje. Ook Diego maakte zich niet populair. Hij daagde Niko (Jo Hens) uit voor een boksmatcht, maar die laatste weigerde waarna hij hem in z’n gezicht uitlachte.

Agressieve stalker

Aurélie maakt een betere indruk bij Louise (Charlotte Sieben). Louise neemt het op voor haar in hun studentenkot waardoor de twee aan de praat raken en blijkbaar toch al een gemeenschappelijke interesse hebben: hun muzieksmaak. Het nieuwe personage wordt vertolkt door Ninalotte Roose, die je kan kennen van onder meer ‘2DEZIT’.

Aurélie lijkt een ietwat schuchtere verschijning en later zal blijken hoe dit komt. Haar ex-vriendje stalkt haar en komt ook agressief uit de hoek. Ze duikt onder bij een vriendin op kot in hetzelfde gebouw als het stekje van Louise. Die laatste neemt Aurélie onder haar vleugels en dat zal ook op haar leven een enorme impact hebben.

‘Familie’ zie je elke weekdag om 20u op VTM.

Lees ook:

boris jeroom
familie personage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '