Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De actrice gebruikte deze tijd om rond te reizen in Zuid-Afrika.

Dit personage verdwijnt voor enkele maanden uit ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Trouwe ‘Familie’-fans zagen in de aflevering van vanavond dat een van hun favoriete personages afscheid nam. Gelukkig niet voorgoed! De actrice staat namelijk binnenkort al terug op de set, dus je zal ze maar enkele maandjes moeten missen.

Wie de soap elke weekavond volgt, weet dat Hanne (Margot Hallemans) al een tijdje spreekt over er even tussenuit te trekken. Na al de miserie met Quinten, kan ze wel wat me-time gebruiken. Ze durfde het niet goed vragen aan Véronique (Sandrine André), maar met de nodige aanmoediging van Rudi (Werner De Smedt) slaagde ze er toch in om alles te regelen. In de aflevering van deze avond vertrok ze dan ook samen met haar zoontje Gaston op retraite naar Nepal.

Tijd van haar leven

Het was Margot Hallemans zelf die deze tijdelijke break aanvroeg bij ‘Familie’. Ze wilde die tijd namelijk gebruiken om rond te trekken in Zuid-Afrika. De actrice had er alleszins de tijd van haar leven! Zo woonde ze het huwelijk van haar beste vriendin ter plekke bij en ze deed er zelfs twee weken vrijwilligerswerk. Haar batterijtjes zijn volledig opgeladen, want Margot staat binnenkort al terug op de set. Dat wil zeggen dat we haar gelukkig maar enkele maanden moeten missen op ons kleine schermpje.

Het tijdelijke vertrek van Hanne heeft wel een zware impact op Véronique die nog steeds in haar appartement verblijft. Die laatste worstelt met de verdwijning en de dood van Koen, die ze onbedoeld op haar geweten heeft. Ze heeft al geruime tijd last van waanbeelden en paniekaanvallen en nu ze alleen is, zal dat alleen maar erger worden…

‘Familie’ zie je elke weekdag om 20u op VTM.

Lees ook:

de mol

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '