Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Al zeg ik het soms niet genoeg, ik zie die écht héél graag’, geeft Nabil toe terwijl hij een traantje wegpinkt.

PREVIEW: Nabil en Els leerden elkaar kennen op tv én trouwen nu ook op tv in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

In het VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt Ruth Beeckmans acht koppels in hun avontuur met een onverwachts huwelijksaanzoek tot amper 24 uur later ook hun bruiloft. Deze week vraagt Nabil (43) zijn vriendin Els (37) ten huwelijk op de top van de Zwitserse Alpen. Ze leerden elkaar acht jaar geleden kennen via een tv-programma.

Nabil (43) en Els (37) zijn deze week aan de beurt in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’. Verliefd werden ze zo’n acht jaar geleden via het tv-programma ‘Vind je Lief’. Al waren ze aanvankelijk niet elkaars type, toch bleef de liefde alsmaar te groeien en bloeide er iets prachtigs tussen de twee. Met de hulp van Ruth Beeckmans waagt Nabil de volgende stap en dat met succes: hij vraagt Els ten huwelijk en trouwt 24 uur later met zijn droomvrouw.

Écht graag zien

Els denkt dat ze voor het fictieve tv-programma ‘Droomreis’ naar de Zwitserse Alpen trekken. Dat laatste is niet gelogen, al gaan ze er wel voor een heel ander programma naartoe. Nabil plant samen met Ruth een huwelijksaanzoek: ‘We willen allang trouwen, maar het mag niet te alledaags zijn. Het leek me leuk om het haar te vragen op tv. Dan is de cirkel rond’, vertelt Nabil. Een koppel dat het graag allemaal wat ‘anders’ aanpakt? Daar weet presentatrice Ruth wel raad mee. Als Nabil en Ruth het plan nog een laatste keer doornemen, krijgt de bruidegom to be het emotioneel even moeilijk. ‘Al zeg ik het soms niet genoeg, ik zie die écht héél graag hé’, geeft hij toe terwijl hij een traantje wegpinkt.

Met de kindjes

Wat is er romantischer dan een picknick in de bergen? Alles is geregeld, en het is de ideale moment voor Nabil om Els dé vraag te stellen. Ze zegt volmondig ja! In wandelkledij kan het koppel uiteraard niet trouwen, maar daar is natuurlijk aan gedacht. Van een prachtige trouwjurk over een gezellige en intieme ceremonie tot de charme van een Zwitsers kerkje: het lijkt wel een sprookje. De twee zoontjes van het koppel, Gaston (6) en Jules (3), zijn uiteraard ook van de partij. En net wanneer Els denkt dat alle verrassingen nu wel de revue zijn gepasseerd, tovert Nabil er nóg eentje uit zijn hoed…

Verliefd, verloofd, Getrouwd in 24u
© VTM

Wat Nabil nog allemaal in petto heeft, ontdek je op dinsdag 14 maart in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

de mol
boer zkt vrouw
alloo sexpliciet

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '