Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Van een afknapper tot een van de favorieten.

ZIEN: deze kandidaten nemen boer Jef en boer Kevin mee naar hun boerderij in ‘Boer zkt Vrouw’

Deze week was het de beurt aan koeienboer Jef (33) en witloof- en frambozenboer Kevin (28) om de vrouwen uit te kiezen die hun avontuur mogen verderzetten op de boerderij van ‘hun’ boer. De favorietjes zijn gekozen, de plekjes zijn veroverd en de dates kunnen beginnen!

Na een aantal leuke dates, diepe gesprekken en plezante activiteiten zat het er in de vierde aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ voor boeren Jef en Kevin aan te komen. Zij stonden voor een bikkelharde keuze: wie van de charmante dames mag mee naar de boerderij, en van wie nemen ze afscheid?

Van een afknapper tot een favorietje

Deze week was het de beurt aan koeienboer Jef (33) om een moeilijke keuze te maken. Van de acht vrouwen mocht hij er maar drie meenemen naar zijn boerderij. Het eerste meisje dat een plekje op zijn boerderij – en toch ook een beetje in zijn hart – veroverde, was Lieze (21). ‘Ze is wat stiller in de groep, maar ik zou heel graag wat meer tijd met haar doorbrengen’, geeft de boer toe.

Daarnaast koos Jef voor Bente (25), ondanks zijn opmerking eerder die dag. ‘Die tattoos, ik vind dat wel een afknapper’, verkondigde Jef tot de verbazing van Bente. ‘Je plakt ook geen bumpersticker op een Bentley hé!’ Met die voorkeur hield hij tijdens zijn beslissing gelukkig geen rekening. Dat probeerde Bente hem ook al duidelijk te maken. ‘Uiterlijk speelt mee, maar je moet je vooral op karakter baseren denk ik’, klinkt het bij de kandidate.

Ook Kim (27) mag boer Jef verder vergezellen. ‘Ik wil écht superhard blijven, ik ben echt aan het hopen. Dat is eigenlijk niet goed, want als ik dan naar huis moet ga ik dat zó jammer vinden’, vreesde ze. Geen nood, Kim! You’re in!

De keuze van Kevin

Kevin (28) mag dan wel nog steeds holderdebolder zijn van favoriete Heidi (38), ook Jana (27) en Elke (32) wil hij graag nog beter leren kennen. ‘Elke is iets stiller, maar daar valt nog veel uit te peuteren denk ik’, klinkt het bij de witloof- en frambozenboer. Ook hij vond het moeilijk de overige dames weg te sturen. ‘Soms mag ik niet vergeten ademen’, lacht hij.

De 24-uursdate

Lieze en Heidi: zij zijn de twee vrouwen die in de vierde aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ een serieuze voorsprong kregen op hun concurrentes. Zij mogen exclusief een dag en een nacht met ‘hun’ boer doorbrengen, alvorens ook de andere twee uitverkorenen hun plekje op de boerderij opeisen.

Argwaan op de manege

Wat vooral bijblijft van deze vierde aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’, is de spanning die op de manege van Raphaël (26) ineens te snijden was. ‘Ik was mijn gsm vergeten in de bar, maar die was op slot dus ik moest naar de caravan om de sleutel aan Raphaël te vragen’, klinkt het bij Jasha, één van de drie vrouwen die de boer vorige week uitkoos om op zijn boerderij te verblijven. Dat had concurrente Jolyn al snel door: ‘Ik was me aan het klaarmaken om te gaan slapen en ik zag dat Jasha nog steeds niet boven was. Ik wilde haar gaan zoeken en zag het licht in de caravan branden. Ik heb daar echt veertig minuten gestaan, ik wilde met mijn eigen ogen zien.’ Wat er die avond tussen Jasha en de hoefsmid gebeurde, komen we in de volgende aflevering te weten. Als dat maar goed komt…

‘Boer zkt Vrouw’ zie je elke zondag om 19u55 op VTM.

Lees ook:

de mol
familie
the masked singer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '