Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De tiende kandidaat blijft voorlopig nog een mysterie…

ZIEN: dit zijn de 9 (?!) kandidaten van ‘De Mol’ 2023

Van een antropologe over een gynaecoloog tot een patissier: de negen kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ werden zondagavond in ‘Café De Mol’ voorgesteld. De tiende kandidaat blijft voorlopig nog een mysterie, maar krijgt wel al een eerste opdracht. Benieuwd welke gezichten er achter het ‘De Mol’-avontuur van dit jaar schuilen?

Comfort

Comfort is geboren in Kameroen, woont in Jette maar is opgegroeid in Gent. En ja hoor, van die laatste pikte ze het accent mee. De 32-jarige studeert deze zomer af als gynaecoloog en is zelf mama van een dochtertje van anderhalf.

Comfort
© Play4

Conny

Conny (58) uit Bonheiden doceert wiskunde aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen. Ze is helemaal gek op cijfers, want daarbovenop beheert ze ook nog eens een Instagramaccount vol wiskundige weetjes. Conny is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wordt beschreven als het energieke ouderdomsdeken van de groep. Haar ervaring in het improvisatietheater zal in ‘De Mol’ ongetwijfeld van pas komen.

Conny
© Play4

Lancelot

De 27-jarige Lancelot, of Lance voor de vrienden, is vastgoedmakelaar en woont in Antwerpen. Er zit een nobele rode draad in de familie: zijn broers en zus heten Oberon, Lohengrin en Iphigenia. Zelf luistert hij ook naar de naam Welwillende Wasbeer, maar dat dan bij de scouts. Of die welwillendheid dit seizoen ook te zien zal zijn… Spannend!

Lancelot
© Play4

Leïla

Leïla (34) is een wereldburger met roots in Tunesië. Ze groeide op in Wallonië, woonde een tijdje in Nederland en belandde uiteindelijk in het Oost-Vlaamse dorpje Bambrugge. Daar woont ze samen met haar vriendin en hun zoontje. Het gedrag van haar medekandidaten zal de antropologe hoogstwaarschijnlijk grondig in de gaten houden…

Leïla
© Play4

Lieselot

Lieselot is een jonge mama van twee kindjes uit Rollegem-Kapelle, een dorpje tussen Kortrijk en Roeselare. Ze studeerde aanvankelijk journalistiek, maar nam toch de beslissing om in de slagerij van haar ouders te stappen. Die zaak runt ze nu samen met haar man.

Lieselot
© Play4

Ruben

De jongste kandidaat van de groep is chef-patissier bij het gastronomisch restaurant L’Oh in Tielt-Winge. Zelf woont de 22-jarige Ruben in Nijlen. Zijn lievelingsnummer is, geheel toepasselijk, ‘Party in the USA’ van Miley Cyrus. Of het avontuur van ‘De Mol’ 2023 voor Ruben ook zo’n heuse party wordt, valt nog te ontdekken…

Ruben
© Play4

Samya

Samya uit Zaventem vond haar passie als advocaat in sociaal recht. Ze heeft een ruime blik op de wereld en reist enorm graag. De 26-jarige met Marokkaanse roots werkte tijdens haar studies als stewardess voor TUI. Zal haar overtuigingskracht als advocaat van pas komen binnen de groep?

Samya
© Play4

Thomas

Thomas uit Kortrijk houdt van zijn vrouw, zijn drie kinderen én van koffie. Hij volgde ooit zelfs een barista-opleiding! De koffieliefhebber geeft les in aardrijkskunde en wiskunde in het Atheneum van Ieper en is 42 jaar.

Thomas
© Play4

Toos

Je zou Toos wel eens tegen het lijf kunnen lopen in zijn stamcafé, waar hij na zijn werkuren graag met vrienden iets drinkt. De 27-jarige schrijnwerker uit Zaventem is vaak aan het werk voor Brussels Airport. In zijn vrije tijd doet hij aan klimmen.

Toos
© Play4

?

Zoals trouwe ‘De Mol’-fans wel weten, zijn er normaal tien kandidaten die het avontuur aangaan. De tiende kandidaat blijft voorlopig nog een mysterie. Wat we nu al weten? Het zal wederom een bangelijk seizoen worden.

Presentator Gilles: ‘Je hebt alle selecties doorlopen. We hebben al negen kandidaten. En jij, jij bent onze tiende kandidaat. En ik heb al een eerste opdracht voor jou. Dit hebben we echt nog nooit gedaan. Zie je het zitten?’

‘De Mol’ is te zien vanaf zondag 19 maart op Play4 en GoPlay. Spannend!

Lees ook:

de mol 2023
familie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '