Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Dit hebben we écht nog nooit gedaan’, klinkt het in de teaser!

YES: dit is de startdatum van ‘De Mol’ 2023

Aan alle trouwe ‘De Mol’-fans: het nieuwe seizoen laat niet lang meer op zich wachten. Heel binnenkort kunnen we Gilles De Coster en een nieuwe groep kandidaten opnieuw wekelijks op Play4 verwachten. Benieuwd naar de eerste beelden?

Yes! De startdatum van ‘De Mol’ 2023 werd bekendgemaakt. Omcirkel zondag 19 maart in het groot in je agenda, want vanaf dan kunnen we genieten van het – ondertussen elfde (!) – seizoen van het programma. Ben jij er klaar voor?

Giddy up

Nog meer goed nieuw, want we kennen nu ook de exacte startlocatie van ‘De Mol’ 2023. Van de Red Rocks in het noorden tot de uitgestrekte zandvlaktes in het zuiden: de prachtige natuur van Arizona vormt het decor voor een nieuwe zoektocht vol adrenaline en speurwerk. ​Een nieuwe groep kandidaten wil kans maken op een zo groot mogelijke groepspot, maar in hun midden saboteert de mol erop los. The million-dollar question: wie is de mol deze keer?

de mol
© Play4

Teaser

‘Hier zitten we dan, je hebt alle selecties doorlopen. Jij bent onze… Zie je het zitten?’, horen we presentator Gilles De Coster in een kort fragmentje zeggen. Hij maakt het nog spannender. ‘Dit hebben we écht nog nooit gedaan.’ Behalve cowboyboots in het zand en wat cactussen komen we niet veel meer te weten, maar het belooft alvast een spannend seizoen te worden.

Benieuwd naar de kandidaten? Die ontdek je exclusief in ‘Café De Mol’ op zondag 12 maart. De finale van dit seizoen kan je live kijken op zondag 7 mei in Kinepolis Antwerpen. Bemachtig jij alvast een ticket?

‘De Mol’ is te zien vanaf zondag 19 maart op Play4 en GoPlay. Spannend!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '