Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze beleven een voor een een onvergetelijke vakantie.

TEASER: zeilen, zwemmen, dansen en vooral veel lachen in nieuw seizoen ‘Viva La Feta’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Otto-Jan Ham (44) en Jani Kazaltzis (43) trekken in het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’ opnieuw naar het Griekse eiland Sifnos met acht BV’s. In een teaser zien we dat de gasten een voor een een onvergetelijke vakantie beleven.

Jani en Otto-Jan leerden in het vorige seizoen van ‘Viva La Feta’ onder meer Bart De Wever en Barbara Sarafian beter kennen onder de Griekse zon. We kregen de BV’s eens van een andere kant zien wanneer ze hun ziel blootlegden bij het verrassende duo. De twee zetten in het tweede seizoen de deuren van de Griekse villa in Sifnos opnieuw wagenwijd open voor acht nieuwe gezichten.

Heftige to-dolijst

Kate Ryan, Bart Peeters, Niels Destadsbader, Mia Doornaert, Paul de Grande, Annelies Verlinden, Wim Willaert en Brandon Wen zijn dit keer de gelukkigen. En als we de eerste teaser van dit seizoen mogen geloven dan hebben zij stuk voor stuk de reis van hun leven. ‘Vakantie is toch het leukste als je niets gepland hebt’, horen we Otto-Jan zeggen. Maar toch heeft het dynamische duo heel wat activiteiten op de to-dolijst staan voor hun gasten.

Zo zien we ze ontspannen paardrijden met Niels, al is er voor die laatste niet echt veel ontspanning aan. Ze schilderen bordjes met Bart, fitnessen met Mia, zwemmen met Wim en Kate, fietsen met Annelies, dansen met Brandon en we zien Otto-Jan zelfs overboord vallen tijdens het zeilen. Eén ding is duidelijk: er wordt weer heel wat afgelachen!

‘Viva la Feta’, vanaf 13 maart elke maandag om 21u te zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

dertigers
boer zoekt vrouw kandidaten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '