Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Muurtje afbreken, chemie en een uitzondering.

Deze kandidaten nemen Cathy, Stef en Raphaël mee naar hun boerderij in ‘Boer zkt Vrouw’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De boeren en boerin in ‘Boer zkt vrouw’ onthulden in de vorige afleveringen hun ware gelaat en leerden de kandidaten al een beetje beter kennen. Cathy, Stef en Raphaël kozen gisterenavond hun favorietjes en die mogen een weekje op hun boerderij verblijven.

Boerin Cathy, melkveeboer Stef en hoefsmid Raphaël stonden voor een moeilijke keuze in ‘Boer zkt Vrouw’. Nadat ze de kandidaten een beetje beter leerden kennen, beslisten zij namelijk al welke mannen en vrouwen een tijdje op hun boerderij mogen spenderen en wie onverbiddelijk naar huis moest. Voor een van de blijvertjes hadden ze nog extra leuk nieuws, want hij of zij mag een dagje eerder dan de rest op de boerderij vertoeven voor een romantische 24-uursdate.

Uitzondering

Cathy (37) runt een boerenspeeltuin en koos in totaal vier mannen om haar te vergezellen op haar boerderij. Het was eerder al duidelijk dat ze een boontje heeft voor ambiancemaker Kenny en de lieve Björn, en naast hen gaan ook Dries en Kristof mee. Zij koos trouwens niet één, maar twee mannen voor de 24-uursdate. ‘Ik voel dat ik Dries en Christophe nog beter moet leren kennen, en daarom wil ik hen eigenlijk allebei meenemen op de 24-uursdate’, aldus Cathy.

Muurtje afbreken

Hoefsmid Raphaël (26) koos drie vrouwen voor de boerderijweek: Jasha, Katrijn en Jolyn. Hij wil die laatste nóg beter leren kennen, dus zij mag een dagje eerder afkomen naar zijn stulpje. ‘Met Jolyn bleef het wat op de oppervlakte, dus daarom kies ik ervoor om met haar 24 uur apart door te brengen’, zegt hij. ‘Jolyn heeft een muur waar ik nog niet door ben kunnen rammen, maar misschien dat dat nu wel zal lukken.’

Chemie

Melkveeboer Stef (29) ging ook voor drie dames: Annelore, Leen en Elien. Bij die eerste heeft hij een heel goed gevoel en daarom wil hij haar nóg beter leren kennen tijdens een extra dagje op zijn boerderij. Het is duidelijk dat daar toch al een beetje chemie in de lucht hangt.

Hoe de 24-uursdates verlopen en welke keuzes koeienboer Jef en frambozenboer Kevin maken zie je in de volgende aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ komende zondag 12 maart om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '