Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En er mocht ook een ex-kandidaat weer z’n intrek nemen in het huis!

Deze ‘Big Brother’-afvaller werd zaterdagavond naar huis gestemd

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zaterdagavond moest er alweer een ‘Big Brother’-kandidaat tijdens de liveshow het huis verlaten. Maar dat was niet de enige grote gebeurtenis. Een van de ex-kandidaten mocht ook weer z’n intrek nemen!

In week acht van ‘Big Brother’ mocht de kijker niet één, maar twee grote beslissingen nemen: wie van de kandidaten gaat naar huis en wie van de ex-kandidaten mag weer z’n intrek nemen in het huis. Zaterdagavond werd bekend wie moest vertrekken en wie mocht terugkomen.

Oorspronkelijk was Charlotte automatisch genomineerd, omdat Rob in week zeven het huis vrijwillig had verlaten. Maar omdat zij en Lindsey de talentenjacht hadden gewonnen, kregen ze allebei een vrijstelling. Charlotte verloor dus haar nominatie en kreeg zo een nieuwe kans. Jason – die de Power of Nomination verdiende – mocht Charlotte wel opnieuw nomineren, Lindsey zat safe. Maar hij koos uiteindelijk voor drie andere namen. We zagen tijdens de livestream dat Ias, Jolien en Ali op het scherm verschenen.

€ 10.000

En helaas voor Ias betekende dat dat hij zaterdagavond tijdens de liveshow het huis moest verlaten. ‘Het is wat het is. Het was een superleuk avontuur. Dus ik ben heel blij dat het op deze manier gegaan is en ik heb heel veel leuke mensen leren kennen en heel veel nieuwe vrienden voor het leven.’ Maar hij gaat niet met lege handen naar huis! Hij neemt namelijk tienduizend euro mee die hij tijdens zijn verblijf in het ‘Big Brother’-huis verdiende. Bekijk Ias’ exit hieronder.

Tweede kans


En de kijker kreeg de afgelopen week ook een grote verrassing. Aangezien er door het vrijwillige vertrek van Chiara omwille van privéredenen een tekort was aan bewoners, kon je vanaf vrijdag stemmen wie van de drie Nederlandse afvallers – Danny, Chelsea en Chayron – terug het huis in mocht.

Zaterdagavond was tijdens de liveshow te zien dat niemand minder dan Danny de meeste stemmen kreeg en dus weer zijn intrek mocht nemen. Hij mocht er meteen invliegen en rechtstreeks naar de gameroom gaan ‘Ik ben héél blij’: in het fragment hieronder zie je zijn reactie op het goede nieuws!

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

The masked singer afvaller aflevering 5

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '