Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De soap verwelkomt drie (!) nieuwe personages.

Bekend gezicht, jong talent en échte familie in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er waait volgende week een nieuwe wind door je favoriete soap, want ‘Familie’ verwelkomt niet één, maar drie nieuwe gezichten!

Niko (Jo Hens) zie je vanaf komende maandag in ‘Familie’ aan de zijde spelen van Diego. Heb je het gevoel dat de twee mannen toch wel lichtjes op elkaar lijken? Dat is geen toeval, want het zijn in het echte leven broers! Toon Hens die in zijn vrije tijd een gepassioneerde bokser is kruipt voor de gelegenheid in de huid van een professionele bokser die het in de ring zal opnemen tegen Niko.

Flapuit

Verder zie je maandag Loes Van den Heuvel opduiken. In januari werd bekend dat de actrice uit onder meer ‘F.C. De Kampioenen’ in de soap zou verschijnen als verpleegster Karin die Alfons zal verzorgen. Karin is een zorgzame, empathische, sociale en spirituele vrouw. Tegelijkertijd is ze een echte flapuit en neemt ze geen blad voor de mond. Voor Alfons (Jaak Van Assche) die de zachte Vanessa (Karen Damen) gewend is, zal het dus even aanpassen worden. Of niet? Want hij is niet van plan om het zijn nieuwe verpleegster makkelijk te maken. Dat belooft!

Stalker

Woensdag maken ‘Familie’-kijkers kennis met een ander nieuw personage: Aurélie. Deze jonge studente heeft een serieuze rugzak. Haar ex-vriendje stalkt haar en mishandelt haar. Louise (Charlotte Sieben) neemt haar onder haar vleugels, en dat zal ook haar leven drastisch veranderen. Actrice Ninalotte Roose, bekend van onder meer ‘2DEZIT’ en ‘Bittersweet Sixteen’ neemt deze rol voor haar rekening.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '