Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En sommige attracties zorgen voor ongemakkelijke situaties…

PREVIEW: ‘De Vermeires’ hangen ondersteboven in attracties in Phantasialand

Deze zaterdag krijgen we opnieuw een kijkje in het leven van ‘De Vermeires’. De familie Vermeire heeft deze keer een heuse familieshow in petto. Verder trekken Jacques en co naar pretpark Phantasialand, wat de intieme delen van de mannelijke leden van het gezin slecht bevallen…

Met z’n allen naar een pretpark, klinkt dat niet fijn? ‘De Vermeires’ trekken naar Phantasialand in Duitsland voor een gezellige gezinsuitstap. Laurins en Julie doen ‘s nachts geen oog dicht omdat ze tussen de rollercoasters overnachten. Maxime krijgt ook geen slaap, maar daar ligt de oorzaak bij zijn kamergenoot Jacques.

De notenkraker

Terwijl Julie de vriestemperaturen wil tegengaan met een familiedansje, willen de mannelijke leden liefst zo snel mogelijk ondersteboven hangen in de attracties. Dat in nadeel van hun intieme delen, want zij krijgen te maken met ‘de notenkraker’. ‘Mijn ballen zijn verlamd, we kunnen geen kinderen meer krijgen!’, klinkt het bij Laurins. Als dat maar goed komt…

Ook Julie haar lichaam wordt onder handen genomen, en dat door haar fysiotherapeut Tom. Door de vele TikTok-dansjes moeten haar spieren extra verzorging krijgen. Ze wordt verwacht voor haar maandelijkse sessie dry needling op de behandeltafel of beter gezegd: op de pijnbank.

‘De Vermeires’ in concert

Pater familias Jacques droomt al jaren van een familieshow en daar maken ze nu werk van. Schoonzoon Laurins speelt al sinds zijn zesde piano en is dus een plezante meerwaarde voor Jacques’ show. Maxime treedt in de voetsporen van zijn papa en gaat voor een portie comedy. Het belooft een spektakel te worden!

‘De Vermeires’ zie je elke zaterdag om 20u20 op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

you deel twee
gestrand op honeymoon island preview
Big Brother genomineerden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '