Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En het eerste trouwkleed wordt meteen aan stukken gereten!

PREVIEW: de eerste koppels spoelen aan in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Na ‘Blind Getrouwd’ dachten de makers van het programma: we maken het nog nét een tikkeltje spannender. En hoe! In ‘Gestrand op Honeymoon Island’ trouwen koppels zonder dat ze elkaar kennen én worden ze daarna samen op een onbewoond eiland gedropt. De allereerste duo’s spoelden ondertussen al aan en kwamen meteen een hoop obstakels tegen…

Met iemand trouwen die je niet kent is één ding, maar ook meteen samen overleven op een onbewoond eiland? Dat is pas een uitdaging! Acht singles gaan deze maar al te graag aan in ‘Gestrand op Honeymoon Island’.

Trouwkleed aan stukken

Het eerste koppel dat – letterlijk – in het diepe mag springen zijn Koen (35) en Eva (28). En die laatste heeft al snel genoeg van haar veel te lange trouwkleed. Het pasgetrouwde koppel vindt er dan ook niets beters op om een stuk van het kleed af te snijden. Met een machete. Al is Koen er niet gerust op. Hij hoopt dat het kapotsnijden van het trouwkleed van je kersverse vrouw niet meteen voor ongeluk in het huwelijk zorgt!

Loodzware tocht

En ook het tweede koppel arriveert op hun eigen privé-eiland. Maxine (31) en Keith (31) zeiden nog maar enkele momenten daarvoor ‘ja’ tegen elkaar en springen nu al dapper het water in. Al beklaagt Maxine zich dat héél snel. Haar trouwkleed is door het water loodzwaar geworden, wat het zwemmen naar de kust nog veel moeilijker maakt.

Gelukkig geraakt dit koppel zónder kleerscheuren aan wal. En dan begint het avontuur natuurlijk pas echt. Skater Keith ziet het experiment alvast rooskleurig. Hij hoopt vooral te kunnen chillen en genieten op het onbewoonde eiland. Het liefst met een vrouw die hem niet als haar slaafje behandelt. Maxine daarentegen, is een rasechte levensgenietster met een grote mond en een klein hart. Zij is op zoek naar een man die haar temperament aankan, of dat Keith wordt valt nog af te wachten. Maar het belooft alvast vonken – en hopelijk ook vuur – te geven.

De eerste aflevering van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ bekijk je uitzonderlijk op vrijdag 10 maart, na ‘The Masked Singer’ om 22u20 te zien bij VTM. Vanaf dinsdag 14 maart, bekijk je het programma wekelijks op dinsdag bij VTM 2.

Lees ook:

Big Brother genomineerden week 9
over de oceaan
you deel twee eerste beelden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '