Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Het is hier geen Chirokamp!’

PREVIEW: ruzie en tattoos in ‘Boer zkt Vrouw’

Dina Tersago liet eerder al vallen dat dit weleens het emotioneelste seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ooit kon worden en ze heeft niet gelogen. In de vierde aflevering zien we hoe jaloezie de kop opsteekt tussen de deelnemers én hoe de eerste fysieke contacten een feit worden.

Het wordt steeds spannender bij ‘Boer zkt Vrouw’. Voor boer Jef en boer Kevin is het eerste grote keuzemoment dan ook al aangebroken. Zij kiezen deze zondag welke drie kandidates voor hun in de running blijven en welke vrouwen onverbiddelijk naar huis moeten vertrekken. Maar ook bij de andere boeren lopen de gemoederen hoog op.

De strijd is geopend

Boer Raphaël wakkert de spanning tussen de overgebleven vrouwen stevig aan. De hoefsmid gaat op 24-uren date met Jolyn en doet heel erg zijn best om een connectie te maken. Dat lijkt hem ook te lukken, wat zorgt voor een goede sfeer. Wanneer kandidates Jasha en Katrijn zich bij hen voegen, slaat Raphaëls humeur om. Het valt hem meteen op hoe goed de twee vrouwen overeenkomen en dat zint de boer niet helemaal. ‘Het is heel fijn dat jullie zo goed overeenkomen, maar het is hier geen Chirokamp. Jullie zijn hier nog altijd voor mij, dus pak de momenten samen en probeer die vlinders op te wekken’, zegt de hoefsmid.

Hij benadrukt dat hij echt op zoek is naar de ware liefde en dus geen tijd wil verliezen doordat de vrouwen elkaar beter leren kennen.If you want me, probeer mijn hart dan te veroveren’, voegt de boer er nog aan toe. En of hij het nu zo bedoelde of niet, de sfeer tussen de vrouwen onderling is plots een stuk competitiever wanneer jaloezie de kop opsteekt.

Het is gebeurd!

Ook bij boer Stef wordt er naar een versnelling hoger geschakeld. Hij had zijn 24-uren date met kandidate Annelore en die twee hadden het wel héél gezellig. Wanneer er de volgende morgen de woorden ‘Het is gebeurd!’ klinken, kunnen we enkel raden naar wat ‘het’ net is. Zou de melkveeboer zijn eerste kus hebben uitgedeeld?

Afknapper

Ondertussen komen bij boer Jef (33) zijn acht favoriete dames langs in Arendonk voor de logeerweek. Eén van die gelukkige dames is Bente. De twee besluiten een verfrissend plonsje te maken in het meer en al snel komen Bentes tattoos ter sprake. En daar blijkt Jef toch niet zo’n fan van te zijn.

‘Ik vind dat wel een afknapper’, verkondigt Jef, tot de verbazing van Bente. ‘Je plakt ook geen bumpersticker op een Bentley hé!’ voegt hij er nadien nog aan toe.

Bente schudt de opmerking snel van haar af en wijst op het feit dat tattoos niets veranderen aan je karakter. ‘Uiterlijk speelt mee, maar je moet je vooral op karakter baseren denk ik.’

Voor welke drie vrouwen boer Jef en boer Kevin zullen kiezen, zie je in aflevering 4 van Boer zkt Vrouw op zondag 12 maart om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Big Brother genomineerden
gestrand op honeymoon island preview
you deel twee

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '