Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dansen tot je er letterlijk bij neervalt!

PREVIEW: strijd om plekje in The Big Bang eist bijna een slachtoffer in ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de komende aflevering van ‘The Masked Singer’ strijden de figuren uit de tweede groep voor een plaatsje in The Big Bang, de laatste rechte lijn naar de finale. Dit gebeurt als we de preview mogen geloven niet zonder slag of stoot…

Het is volgende week tijd voor de grote samensmelting van de twee groepen of de befaamde Big Bang in ‘The Masked Singer’. Champignon, Mummie, Raaf en Leeuw wisten vorige week al hun plekje te verzilveren en nu is het tijd aan groep twee. Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Minotaurus en Tovenaar gaan de strijd aan, maar een van hen zal op de valreep nog afvallen én dus ontmaskerd worden.

Dansen

Foxy Lady probeert de publieksjury, de andere Masked Singers en de speurders te overtuigen met ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello, Hippo met ‘Another Love’ van Tom Odell, Kosmos met ‘Chained To The Rhythm’ van Katy Perry, Tovenaar met ‘Careless Whisper’ van George Michael en Minotaurus met ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana. Ze weten dat er veel van af hangt, dus ze smijten zich dan ook volledig.

Voor Foxy Lady loopt dat helaas bijna verkeerd af! Ze kiest een nummer waar ze niet alleen moet zingen, maar ook veel moet dansen. Wat uiteraard niet makkelijk is als je een zwaar kostuum draagt en een masker waardoor je bijna niets ziet. Ze ziet de rand van het podium niet en valt er bijna pardoes af!

In het speurderspanel zitten Kevin Janssens, Julie Van den Steen en Bart Cannaerts. Ze krijgen opnieuw gezelschap van een mystery speurder. Na enkele weken lijken ze steeds zekerder van hun stuk te zijn. ‘Ik zei dat ik 98% zeker was van iemand, maar nu sta ik op 100 %’, aldus Julie.

‘The Masked Singer’ zie je elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

gestrand op honeymoon island preview
Big Brother genomineerden
you deel twee

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '