Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En dat doet hij met boezemvrienden Bockie De Repper en Jonas Geirnaert.

In ‘Boris’ maakt Jeroom de reis waar zijn broer altijd van droomde

In het gloednieuwe programma ‘Boris’ trekt Jeroom door Canada, een reis waar zijn overleden broer altijd van gedroomd had. In een giga camper reist de komiek samen met zijn beste vrienden Bockie en Jonas naar het mooiste plekje van Canada, om Boris daar zijn laatste rustplek te geven.

In de tienerjaren van Jeroom werd er bij zijn grote broer Boris kanker vastgesteld. Hij droomde er altijd al van om een grote reis te maken door Canada en was dat dan ook van plan zodra hij genezen was. Helaas kwam het nooit zo ver en overleed Jerooms broer aan de vreselijke ziekte. 25 jaar later trekt Jeroom erop uit om zijn broer de laatste rustplek waar hij altijd al van droomde te geven, in ‘Boris’.

Roadtrip

En dat doet hij niet alleen. Jeroom kan rekenen op de steun van zijn beste vrienden, Jonas Geirnaert en Bockie De Repper. Met z’n drieën maken ze de reis door Canada die Boris voor ogen had, om hem zo te eren en het leven te vieren. Niet alleen voor Jeroom, maar ook voor Jonas en Bockie wordt het een bewogen trip waarop ze zichzelf tegenkomen.

Hun roadtrip vertrekt aan Cape Spear, wat het meest oostelijke punt van Canada is. De bedoeling is om vanaf daar van de oost- naar de westkust te trekken. Al zijn er een hoop avonturen die de vrienden onderweg tegenkomen. Van autopech, tot raften over modderige rivieren en het uittesten van berenspray.

Vriendschap en emoties

Hun tocht brengt hen uiteindelijk naar één van de mooiste plekjes in Canada. Daar wil Jeroom de assen van zijn broer uitstrooien, om hem een laatste mooie rustplek te geven. Hoewel Jeroom geen gemakkelijk verhaal vertelt in ‘Boris’, spat de vriendschap van het scherm. De drie mannen, die het normaal allemaal niet al te serieus nemen, vinden de perfecte balans tussen emoties en humor en zetten een prachtig programma neer. Met ‘Boris’ wil Jeroom het leven vieren en genieten de mannen met volle teugen van de reis van hun leven.

‘Boris’ start binnenkort op Streamz, Play4 en Goplay.

Lees ook:

big brother tweets
familie personage
honeymoon island

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '