Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Twee gloednieuwe koppels gaan het avontuur van hun leven aan!

PREVIEW: gigantische flater en veel vonken in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is de beurt aan twee nieuwe koppels om hun jawoord uit te wisselen, zonder dat ze elkaar kennen, om vervolgens gedropt te worden op een onbewoond eiland in ‘Gestrand op Honeymoon Island’.

Je kon in de eerste aflevering van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ zien hoe Eva (28) en Koen (35), en Maxine (31) en Keith (31) trouwden na een razendsnelle speeddate van amper dertig seconden én daarna samen op een onbewoond eiland werden gedropt waar ze moeten overleven met wel heel beperkte middelen. Het zorgde al van in het begin voor de nodige mooie momenten, maar ook frustraties! Morgen, dinsdag 14 maart, is het de beurt aan twee nieuwe koppels om het avontuur van hun leven aan te gaan.

Scheiding

Joeri (30) stapt én springt uit het huwelijksbootje met Sarah (32). Sarah is avontuurlijk ingesteld en kan niet goed niksen. Dé ideale ingesteldheid op een onbewoond eiland. Ze heeft haar leven mooi op orde, maar het enige wat volgens haar ontbreekt is een man. Helaas viel ze in het verleden voor de verkeerde mannen, dus ze hoopt dat de experten haar koppelden aan een blijvertje. Dat blijvertje is misschien Joerie. Hij houdt van fitnessen en ziet er misschien heel stoer uit, maar eigenlijk wil hij maar één ding: de liefde van z’n leven vinden. De start van hun avontuur samen verloopt niet zo vlotjes, want Joerie stelt helaas vast dat hij zijn trouwring al verloor. Een giga flater waar de twee gelukkig heel hartelijk om kunnen lachen. ‘De scheiding is al in gang’, lacht Sarah.

Vonken, maar geen vuur

De andere tortelduifjes zijn Bram (28) en Shauni (28). Die laatste gelooft in de ware liefde, maar heeft het altijd zo druk dat ze gewoonweg geen tijd heeft om haar prins op het witte paard tegen te komen. Daar komt nu dus verandering in, want de enige persoon die ze de komende weken zal zien en spreken is Bram. Die laatste is een levensgenieter die houdt van hockey spelen. Ook zij kennen op hun eerste dag al de nodige tegenslagen, want ze slagen er maar niet in om vuur te maken. ‘Veel vonken bij Bram, maar geen vuur’, lacht Shauni. ‘We zullen zien hoe dat bij hem als persoon gaat zijn.’

‘Gestrand op Honeymoon Island’ zie je elke dinsdag om 21u30 op VTM 2.

Lees ook:

bestemming x

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '