Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Het is écht serieus’, reageert Zeno.

PREVIEW: brengt een onverwachte tussenstop in ‘Bestemming X’ het spel in gevaar?

Door de komst van nieuwkomer Jef die zich een plekje op de bus bemachtigde, werden er vorige week niet één, maar twee kandidaten tijdens de exit naar huis gestuurd. In de vierde aflevering van ‘Bestemming X’ dreigt het plots allemaal mis te lopen…

Natifa en Sydney zetten hun X vorige week het verst van de effectieve locatie en moesten de bus onverbiddelijk verlaten. Ze stapten uit aan het pittoreske meer van Bled in Slovenië. Deze week staat de groep van ‘Bestemming X’ een zoektocht in de ruige getto én een emotionele trip naar een prachtig en groen wijndomein te wachten.

Halt! Politie

Het spel dreigt door een onverwachte tussenstop serieus in gevaar te komen. De bus wordt tegengehouden door de politie en iedereen moet onmiddellijk afstappen, zowel de kandidaten als de crew. De geblindeerde brillen moeten uiteraard meteen op, maar voor de identificatie van de deelnemers verplichten de agenten hen deze ook even afzetten.

‘Het is écht serieus’, klinkt het bij Zeno. Ook de andere kandidaten voelen de spanning oplopen, de politie stapt zelfs de bus op met honden. Nieuwkomer Jef zet zijn zintuigen op scherp en meent iets te ontdekken in het accent van de agenten. Het lijkt serieus te zijn, maar niets is wat het lijkt. Of is dat ditmaal gewoon wél het geval? Hoe loopt het af?

Op zoek naar Gino

Gino, jij zit hier omdat je tijdens de vorige exit door het oog van de naald bent gekropen en wel een duwtje in de rug kan gebruiken’, kondigt presentator Kevin Janssens aan. Kandidaat Gino krijgt deze keer een bevoorrechte positie. Ergens in een onbekend land, in een onbekende stad en in een onbekende ruimte in een torenhoog appartementsgebouw werd hij opgesloten. Het is aan de overige kandidaten, die voor deze opdracht in duo’s zijn verdeeld, om de escape game te winnen door om ter snelst bij hem te geraken.

Bestemming X
© VTM

‘Alle info om tot bij jou te geraken, bevindt zich bij jou in de ruimte’, klinkt het verder. Gino kan dus zélf bepalen welk duo hij het liefst op weg helpt. ‘Ik wil vooral Jef boycotten, want hij is een hele sterke kandidaat’, geeft hij toe. Wie Gino als eerste kan bevrijden, krijgt een cruciale tip. Welk duo maakt hij tot bondgenoot en krijgt meer info dan de rest? En heeft dat ook het gewenste resultaat?

De vierde aflevering van ‘Bestemming X’ zie je op maandag 13 maart om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

the masked singer
alloo sexpliciet
familie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '