Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Barbara Sarafian en Herman Verbruggen versterken dit keer de ranken.

PREVIEW: slappe lach met antieke seksspeeltjes in ‘Eenmaal Andermaal’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire struinen respectievelijk samen met Herman Verbruggen en Barbara Sarafian de antiekmarkten en brocantewinkels van Antwerpen af. Het is onmiddellijk duidelijk dat de interesses van Barbara en Herman heel uiteenlopend zijn.

Barbara Sarafian trekt er samen met Axel op uit. De actrice groeide op in het antiekwereldje, dus ze is de ideale metgezel op de antiekmarkt van Antwerpen. Haar oog valt op een wel heel speciaal voorwerp. Volgens haar is het een fluit, terwijl Axel er toch wel van overtuigd is dat het een antieke dildo is. Wanneer Barbara het item van dichterbij bestudeert, maakt ze het per ongeluk kapot. ‘Ik kan niet overweg met fluiten hé’, lacht ze terwijl Axel de boel redt.

Muziek in de oren

Bij Herman duurt het ook niet lang vooraleer hij een voorwerp in zijn handen heeft. Bij hem is het wel degelijk een muziekinstrument, namelijk een antieke trompet uit 1885. De acteur probeert het ding meteen uit, al weten we niet of dat een goed idee is. Of Herman verstand heeft van antiek, laten we in het midden. Wat wel zeker is, is dat hij een grote verzamelaar is. ‘Ik kan moeilijk afstand doen van dingen’, vertelt hij. ‘Zo heb ik nog alle scenario’s van F.C. De Kampioenen sinds ik begon.’ Dát is sowieso wél geld waard.

eenmaal andermaal
© VTM

Of de trompet een goede vondst is en of Axel en Barbara zich laten verleiden door de dildo, zie je in de komende aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’, donderdag 16 maart om 20u35 op VTM.

Lees ook:


boris jeroom

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '