Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Haar blik spreekt boekdelen…

PREVIEW: nieuwe makelaar Kinga ontdekt haar eerste opdracht in ‘Blind Gekocht’: ‘ouch’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ gaat volgende week eindelijk van start! We maakten al kennis met de nieuwe makelaar Kinga Kantorska die Béa vervangt. Ondertussen is in een preview te zien dat zij – terecht – begint te zweten bij het horen van haar eerste opdracht.

Dat de kandidaten van ‘Blind Gekocht’ vaak iets moeilijkere wensen hebben, weten we na vier seizoenen ondertussen wel al. Daarom schakelen ze na een lange zoektocht ook de experten van het programma in. En ook in het vijfde seizoen is dat niet anders.

In een preview van de eerste aflevering zien we dat Bart een opsomming maakt van alle wensen van het eerste gezin dat ze aan een woning willen helpen. ‘Vier slaapkamers, twee badkamers, een loods van 200 m2, voldoende parkeerplaats, een grote privétuin met bloemenweide, moestuin en fruitbomen en als kers op de taart graag nog een dj-booth.’ Die mensen weten duidelijk wat ze willen!

Paniekerige blik

Maar aan Kinga’s paniekerige blik te zien die maar in de verte blijft staren, lijkt het alsof zij niet weet of zij het wel nog wil. ‘En dat is mijn eerste opdracht? Ouch!’ Het is inderdaad een hele boterham, maar de nieuwe makelaar zal dat ongetwijfeld fantastisch doen.

‘Blind Gekocht’ is vanaf 6 april elke donderdag omstreeks 21u op Play4 en GoPlay te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '