Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het is geen onbekende…

Deze makelaar vervangt Béa in nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’ gaat binnenkort van start. We wisten al dat vastgoedexperte Béa er helaas niet meer zal bijzijn en Play4 maakt nu bekend welke makelaar haar zal vervangen. Bij fans van huizenprogramma’s zal ze sowieso een belletje doen rinkelen.

In seizoen vijf van ‘Blind Gekocht’ komt er een einde aan het iconische duo Bart en Béa. ‘Na 4 seizoenen, 33 afleveringen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een “Blind Gekocht”-pauze in te lassen’, vertelde de vastgoedexperte in een bijzonder emotioneel bericht op Instagram. ‘Ik heb moeten beslissen om wat minder hooi op de vork te nemen. Dat is echt een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten, hoeveel moeite me dat ook kost.

Huizenjager

Blind Gekocht’ zonder een makelaar is zoals een pak friet zonder mayonaise, dus ging de zender op zoek naar een nieuwe vastgoedexpert om interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens én presentator Jani Kazaltzis te vergezellen. De eer is weggelegd voor niemand minder dan Kinga Kantorska (44). Als de naam geen belletje doet rinkelen, dan misschien wel haar gezicht. De makelaar won namelijk twee trofeeën in een ander populair huizenprogramma, namelijk ‘Huizenjagers’.

Kinga groeide zoals haar naam al doet vermoeden op in Polen en kwam op haar twintigste naar België. In ons land is ze al twaalf jaar een succesvolle makelaar en heeft ze haar eigen vastgoedkantoor. Nog een extraatje is dat Kinga eveneens interieurarchitecte is. Dat is natuurlijk superhandig, want als ze een woning aankoopt, ziet ze al perfect voor haar wat er allemaal binnenin kan gebeuren.

Bergen energie

Kinga zal dan ook alles uit de kast halen om de deelnemers de woning van hun dromen te bezorgen. Ze pakt elk project aan met een enorme drive en bergen energie. Ze heeft steeds een vriendelijke glimlach op haar gezicht, want naast beleefdheid en gemoedelijkheid, is humor haar stokpaardje. Dat belooft!

kinga blind gekocht
© Play4

Zelf is ze enorm enthousiast om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. ‘Ik ben enorm blij dat ik deel mag uitmaken van het fantastische “Blind Gekocht”-verhaal’, aldus de makelaar. ‘Dit is echt een ongelooflijke uitdaging die ik als gepassioneerd makelaar héél graag aan wil gaan. En het was ook een leuk weerzien met Bart, want wij hebben vroeger nog samen gestudeerd. Uiteraard is het allemaal heel spannend en allesbehalve evident, maar wat is er mooier dan mensen mee aan hun droomwoning te helpen. Ik hoop dan ook dat ik een grote glimlach op de gezichten van de deelnemers kan toveren als ze hun huis voor het eerst zien. Ik ga er samen met Bart en Kelly alvast alles aan doen om te slagen in dat opzet!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '