Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Déze bewoner moet vlak voor de finale het ‘Big Brother’-huis verlaten.

OMG: dit zijn de drie ‘Big Brother’-finalisten

Nu komt het einde wel heel dichtbij voor de ‘Big Brother’-kandidaten. Na 11 intense weken is het zaterdag eindelijk zover: de finale. Al moet er eerst nog één kandidaat het huis verlaten. En er werd zonet bekendgemaakt wie naar huis moet vertrekken. Nu kennen we dus ook de drie finalisten.

Het is finaleweek in het ‘Big Brother’-huis en hoewel de week begon met vijf deelnemers, zijn de bewoners nu nog met drie. Begin deze week mochten de kijkers stemmen op hun favoriete bewoner: Charlotte, Jolien, Lindsey, Bart of Jason. Uiteindelijk kreeg Lindsey de minste stemmen en moest ze dus het huis verlaten.

Stemmen maar!

Nu mochten de kijkers opnieuw stemmen om te bepalen welke drie bewoners het tegen elkaar in de finale zouden opnemen. De kandidaten kregen de kans om het beste van zichzelf te laten zien in de afgelopen afleveringen en zo hopelijk nog wat stemmen te sprokkelen. De bewoner die bij de nieuwe stemronde de minste stemmen zou behalen, zou het spel vlak vóór de finale moeten verlaten. En die resultaten zijn net binnen. De bewoner die moet vertrekken is… Charlotte.

De finalisten

Door het vertrek van Charlotte zijn nu dus ook de drie finalisten bekend: Jolien, Jason en Bart. Zij strijden zaterdag om zich tot winnaar van Big Brother 2023 te kronen. En dat mag jij mee bepalen, stem hier op jouw favoriete bewoner. Wie de winnaar wordt zien we zaterdag 1 april in de liveshow op Play4 om 20u.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

elemental
big brother tweets finale

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '