Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Geen enkele bewoner is nog zeker van zijn plek.

Voor deze ‘Big Brother’-kandidaat zit de finaleweek er al op

Na het vertrek van Danny zaterdag, voelen de ‘Big Brother’-kandidaten hun tijd tikken. En die tijd was voor één van de bewoners wel heel kort. Eén bewoner moet vandaag zijn koffers pakken en het ‘Big Brother’-huis verlaten.

De finaleweek is aangebroken in het ‘Big Brother’-huis, maar voor die goed en wel kon beginnen moest er eerst nog een bewoner vertrekken. Het publiek mocht vorige week massaal stemmen op hun favoriete bewoner, waardoor de kandidaten met de minste stemmen automatisch genomineerd werden. De drie bewoners die daardoor in de gevarenzone belandden waren Danny, Lindsey en Jolien. En Danny moest het huis verlaten, deze keer voor echt.

Opluchting van korte duur

Voor de andere bewoners betekende dat natuurlijk dat ze automatisch in de finaleweek terechtkomen, wat voor opluchting en euforie zorgde in het huis. Ex-bewoners Judy, Chelsea en Chayron verrasten hen dan ook met een minifeestje. De drie slopen binnen terwijl de kandidaten in de Gameroom zaten en versierden het hele ‘Big Brother’-huis.

Wie dacht dat de kandidaten dan even konden uitblazen, is eraan voor de moeite. Want meteen mocht er weer gestemd worden door het publiek. Dit keer zaten alle bewoners in de gevarenzone, de kandidaat met de minste stemmen moest vandaag onmiddellijk het huis verlaten. Alleen wisten de bewoners dat zélf nog niet…

Afvaller

De bewoner die de minste stemmen kreeg deze week was Lindsey. Ze moest onmiddellijk vertrekken en mist zo nét de finale. Lindsey reageerde heel positief en heeft er vrede mee dat ze naar huis gaat. ‘Als ik iets heb geleerd in dit avontuur, is dat het oké is om te verliezen’, vertelde ze tegen Tatyana en Geraldine. ‘Ik kan alleen maar in mijn handen klappen en trots zijn op hoe ver ik geraakt ben, in het spel, maar ook met mezelf.’

De kandidaten zijn nu nog met vier: Jason, Bart, Charlotte en Jolien. Het is wel duidelijk dat de finaleweek nu écht is ingezet. Wie er effectief de liveshow met de finale haalt, ontdekken we deze week. Ondertussen kan jij hier opnieuw stemmen op jouw favoriet, en dat nog tot donderdag 30 maart 10u. Dan ontdekken we welke kandidaat nog nét voor de finale moet vertrekken.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

de mol aflevering 2
big brother tranen
rough diamonds kevin janssens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '