Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Jouw stem bepaalt wie er naar de finale mag.

Deze ‘Big Brother’-bewoners zijn genomineerd door de kijkers

Evi Van Houdt

De klok tikt in het ‘Big Brother’-huis en de overgebleven bewoners voelen de spanning toenemen. Begin deze week werd het eerste finaleticket al uitgedeeld en twee spelers werden door het publiek in de finaleweek gestemd. Maar voor die finaleweek kan beginnen, moet er eerst nog één kandidaat vertrekken. Dit zijn de drie genomineerden die de finale nog nét kunnen mislopen.

Na het Secretroom-spel waarbij Charlotte een finaleticket bemachtigde, steeg de spanning in het ‘Big Brother’-huis. Want natuurlijk is er niet voor iedereen een plekje in de laatste week. Gisteren kregen de kijkers de kans om te stemmen op hun favoriete bewoner. Die bewoner zou dan ook onmiddellijk met één been in de finale staan. Opvallend was wel dat de kijkers enkel konden kiezen voor Danny, Bart, Jolien of Jason. Lindsey leek al genomineerd te zijn. En dat vermoeden bleek dus te kloppen.

Stem van het publiek

Het publiek stemde massaal op hun favoriete bewoner. De twee kandidaten met de meeste stemmen werden vrijgesteld van de nominaties. En dat bleken Jason en Bart te zijn. Zij zijn dus veilig en gaan allebei automatisch door naar de finaleweek, samen met Charlotte. Daardoor werden de overige bewoners meteen genomineerd. De genomineerden kandidaten zijn Jolien, Lindsey en Danny, zij zouden op de valreep de finaleweek nog kunnen mislopen.

Dubbele exit

De oplettende kijker heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat de kandidaten dan met vijf zullen overblijven in de finaleweek. Dat is meer dan normaal, dus het zou wel eens goed kunnen dat er deze week twee bewoners moeten vertrekken, in plaats van ééntje. Natuurlijk kan het ook dat er gedurende de finaleweek nog een extra bewoner zijn koffers zal moeten pakken. Maar dat blijft momenteel nog een groot vraagteken.

Het wordt dus steeds belangrijker om te stemmen voor je favoriete bewoner, dat kan je hier doen.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

blind gekocht startdatum
million dollar island
xo kitty releasedatum

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '