Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Jolien voelt zich buitengesloten.

PREVIEW: sfeer in huis slaat om na nominaties in ‘Big Brother’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de liveshow van ‘Big Brother’ vanavond wordt duidelijk welke kandidaat de finale op het nippertje niet haalt: Jolien, Lindsey of Danny. De spanning zorgt ervoor dat de sfeer onder nul zakt in het huis. Vooral Jolien voelt zich buitengesloten.

Charlotte bemachtigde een ticket voor de finale in het Secretroom-spel, en Jason en Bart kregen de meeste stemmen van het publiek. Dat betekent dat Jolien, Lindsey en Danny in de gevarenzone zitten. Als er deze avond één kandidaat naar huis moet, blijven er vijf bewoners over wat meer is dan normaal. Het kan natuurlijk dat er in de finaleweek toch nog iemand z’n koffers moet pakken, maar dat zal de tijd wel uitwijzen. Voorlopig zijn alle ogen gericht op de exit van deze avond, en ook in het huis is de spanning te snijden. Vooral Jolien heeft het daar moeilijk mee. Ze lucht haar hart bij Bart.

Maskers vallen af

‘Ik voel me niet goed nu’, aldus Jolien. ‘Het lijkt alsof ze al gewonnen hebben. Ik kan niet tegen zo gedrag. Doe gewoon normaal.’ Volgens Bart is het schone schijn en beginnen de maskertjes stilletjesaan af te vallen. ‘De enige mensen die oprecht tegen me zijn, zijn jij en Jason’, besluit Jolien. De rest vraagt zich ondertussen vooral af wanneer Bart en Jolien zo close zijn geworden.

Ook Charlotte gaat even polshoogte nemen bij Jolien. ‘Ik voel dat jullie anders doen tegen mij’, zegt Jolien. ‘Lindsey is kwaad dat ik haar heb genomineerd. Dat is niet fijn!’ Charlotte snapt niet goed waar dit gevoel vandaan komt, want zij gedraagt zich naar eigen zeggen helemaal niet anders. ‘Dat voel je verkeerd’, aldus Charlotte. ‘Het voelt bijna alsof ik op de middelbare school zit: Jolien sluiten we nu buiten. Maar ik zie in deze situatie wel wie oprecht is tegen mij’, concludeert Jolien. Charlotte raadt Jolien aan om haar hart te luchten zodat ze zich opnieuw in haar nopjes voelt in het huis.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

boer zoekt vrouw cathy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '