Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En daar is duidelijk niet iedereen mee gediend.

PREVIEW: Cathy’s vriendinnen leggen de mannen op de rooster in ‘Boer zkt Vrouw’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Cathy vindt het moeilijk om de knoop door te hakken, dus schakelt ze de hulp in van haar beste vriendinnen. En die leggen de mannen komende zondag eens goed op de rooster in ‘Boer zkt Vrouw’. ‘Dat is hier serieus hé seg’, klinkt het bij Cathy.

De vrouwen en mannen op de boerderijen in ‘Boer zkt Vrouw’ hebben ondertussen al wel een beetje kennis kunnen maken met de boerenstiel, maar hoe zit het met de vrienden van hun prins(es) op het witte paard? Hoefsmid Raphaël koos al voluit voor Jasha waardoor hij meteen zijn favoriet kan voorstellen aan zijn beste vrienden. Maar ook de mannen van Cathy worden aanstaande zondag ‘voor de leeuwen gegooid’. Tot tweemaal toe zelfs.

Pittige vragenronde

Zo gaat niet alleen een groep enthousiaste kids op de kinderboerderij op zoek naar het beste lief voor ‘tante Cathy’, maar ook de drie beste vriendinnen van Cathy willen de logees wel eens aan de tand voelen. Hoewel dat in het gezelschap van een heerlijk glaasje wijn gebeurt, zit Kenny er toch duidelijk niet op te wachten.

Wanneer een van Cathy’s besties hem namelijk vraagt of hij ooit van Brugge naar Tielt-Winge zou willen verhuizen, beantwoordt hij de vraag in eerste instantie met een vleugje humor: ‘De taal is een barrière.’ Later voor de camera klinkt het vervolgens: ‘Amai vent, ze waren niet op hun mondje gevallen. Dat is niks voor mij. Van de eerste keer over allemaal zulke dingen praten, direct zo serieus.’

In Damme zal zondag dan weer blijken dat de dames van Kevin het moeilijk hebben. De witloof- en frambozenboer merkt op dat Elke wat stiller is en ook van Jana krijgt hij geen hoogte. Hij neemt de vrouwen even apart, met enkele tranen tot gevolg…

‘Boer zkt Vrouw’ zie je elke zondag om 19u55 op VTM.

Lees ook:

million dollar island
blind gekocht startdatum

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '