Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  ABC

Haar personage doet iemand anders alvast een oneerbaar voorstel... #spoilers

Camilla ‘Jo’ Luddington geeft sneak peek van het 17de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is meteen begonnen met een verrassing van formaat, maar er staat ons in de komende afleveringen nog veel meer te wachten. Camilla Luddington, die de rol van Jo speelt in de serie, vertelde in een interview met Cosmopolitan al iets meer over wat we precies mogen verwachten.


Enkele dagen geleden is het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start gegaan in de Verenigde Staten en iedereen zal het geweten hebben. Zo zorgden de makers van de serie meteen voor een verrassing van formaat. In de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen brachten ze namelijk McDreamy terug, maar er staat ons nog veel meer te wachten.

Oneerbaar voorstel


Camilla Luddington die de rol van Jo speelt, vertelde in een interview met Cosmopolitan iets meer over wat we precies mogen verwachten. Haar personage heeft nog een aantal zaken te verwerken. In het vorige seizoen verliet haar man Alex Karev haar namelijk voor zijn oude liefde. Iets waar ze duidelijk nog niet over is, maar uit de eerste aflevering blijkt dat Jo geen zin heeft om bij te pakken te blijven zitten. Zo doet ze Jackson Avery (gespeeld door Jesse Williams) een oneerbaar voorstel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We wisten er niets van tot Krista (de showrunner van ‘Grey’s Anatomy’) ons vertelde dat het ging gebeuren en dat het allemaal erg grappig zou zijn. Ik vond het alvast heel dapper van Jo. Er is veel moed voor nodig om op iemand af te stappen en te zeggen wat je wil. Daarnaast was het ook ontzettend leuk om te filmen’, aldus Camilla. Wie niet kan wachten om het moment te bekijken, kan hieronder alvast een eerste sneak peek opvangen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder krijgt de hele coronapandemie een centrale rol in de verhaallijn van het zeventiende seizoen. In een vorig artikel vertelden we jullie al dat Meredith Grey het virus opgelopen had en het lijkt erop dat zij zeker niet de enige zal zijn. ‘COVID-19 is ontzettend besmettelijk, dus het zou geen verrassing mogen zijn dat er nog iemand anders besmet geraakt.’

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '