Home Lifestyle VIER filmt vanaf deze week ‘De Verhulstjes’, een realityreeks over Gert Verhulsts...

VIER filmt vanaf deze week ‘De Verhulstjes’, een realityreeks over Gert Verhulsts gezin

De vlogs van Viktor tijdens de eerste lockdown waren een groot succes, dus kon een tv-programma niet uitblijven.

verhulst
© VIER

Fans van Viktor Verhulst, en bij uitbreiding van het hele gezin Verhulst, moesten teleurgesteld vaststellen dat een tweede lockdown niet gepaard gaat met een nieuwe reeks van ‘Viktor Vlogdown’ op VIER.be. Daar blijkt nu een goede reden voor te zijn. De zender maakt een realityreeks over de bekende familie.

In ‘De Verhulstjes’ zal de kijker min of meer hetzelfde te zien krijgen als in de vlogs, alleen zal de camera dit keer niet vastgehouden worden door Viktors onstabiele hand. Vanaf deze week loopt er een cameraploeg rond in de indrukwekkende villa van Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen, waar Viktor en Marie vermoedelijk het overgrote deel van deze lockdown doorbrengen. Ook 90-jarige opa Jos, die in een woonzorgcentrum verblijft, en de honden des huizes zullen een prominente rol spelen in het programma.

Dit bericht bekijken op Instagram

Geluk… ❤️

Een bericht gedeeld door Viktor Verhulst (@viktorverhulst) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het idee voor de reeks ontstond na het succes van ‘Viktor Vlogdown’. VIER stopte Viktor Verhulst in het allerbegin van de eerste lockdown een camera in de handen en vroeg hem zijn leven vast te leggen. De ‘Love Island’-presentator bleek een geboren vlogger te zijn. Hij zorgde met zijn filmpjes voor miljoenen views op VIER.be en YouTube. Tijdens het tweede seizoen van ‘Love Island’, waarvoor Viktor op het einde van de zomer zes weken op Gran Canaria zat, mocht hij zijn vlogwerk hervatten. In ‘Viktor Vlogt’ toonde Verhulst het leven achter de schermen van het programma. Binnenkort krijgen we de zoon van Gertje dus opnieuw van heel dichtbij te zien. Daar zullen heel wat vrouwen en mannen vermoedelijk niet rouwig om zijn. Wanneer ‘De Verhulstjes’ op VIER te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Lees ook: