https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Duiker uit ‘The Masked Singer’ speelt serieus met onze voeten

Duiker uit ‘The Masked Singer’ speelt serieus met onze voeten

Stan Van Samang, Ian Thomas, Gio Kemper en Mathieu Terryn beweren alle vier dat zij onder het masker zitten.

Duiker 'The Masked Singer'
© VTM

De grote finale van het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ staat vrijdag op de planning, maar Duiker is het wachten beu en onthult nu al zijn identiteit. Of toch niet? Want maar liefst vier BV’s beweren dat zij onder het masker zitten!

Al wekenlang is kijkend Vlaanderen in de ban van een zootje ongeregeld dat het podium onveilig maakt tijdens het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’. We hadden een Aap, een Libelle, een Duiveltje, een Suikerspin, kortom een hele beestenboel en elke aflevering werd één personage ontmaskerd. Nu vrijdag, 6 november, is het de grote finale met Wolf, Koningen en Duiker. Die laatste is het wachten blijkbaar grondig beu, want hij onthulde zijn ware identiteit in een filmpje. Of toch niet? Want blijkbaar beweren vier bekende Vlamingen dat zij al iedere week de pannen van het dak zongen in het gouden kostuumpje.

Hoofdverdachten

Het gaat wel om de vier hoofdverdachten van de jury én het publiek. Zo zegt Ian Thomas: ‘Hand in de lucht als jij wist dat ik de Duiker was. Ik kon mijn mond niet meer houden. Ik heb mij heel hard geamuseerd.’ Maar, hij is dus niet de enige die een bommetje dropt.


Giovanni Kemper maakte namelijk een gelijkaardige video. Hij kwam op de radar van de speurders terecht toen gastjurylid Laura Tesoro zonder enige twijfel vertelde dat haar ex-lief schuilgaat achter het pak. ‘Ik ben daar drie jaar mee samen geweest’, aldus Laura. En dan leer je natuurlijk wel iemand zijn stem kennen… ‘Ik ben zo blij dat ik het eindelijk mag toegeven’, zegt Gio. ‘Jullie waren me toch al op het spoor.’

Toch is er nog een grote naam in de running, namelijk Stan Van Samang. Hij werd in de allereerste aflevering al genoemd als Duiker en kon die verdenkingen nooit van zich afschudden. ‘De eerste keer dat ik het hoorde, dacht ik “shit, al direct door de mand gevallen”‘, aldus Stan. ‘Het is niet simpel, want je zit in een bokaal te zingen. Ik heb heel veel gezweet en ik was elke week opnieuw heel nerveus.’

Wie geen filmpje opnam, maar wél een grote hint dropte, is Mathieu Terryn. De frontzanger van de Vlaamse band Bazart deelde in zijn Instagramstories een foto van een gouden snorkel. Een duidelijke verwijzing naar de mysterieuze Duiker!

We zullen dus nog een paar dagen geduld moeten uitoefenen om te ontdekken wie van die vier zijn duikdiploma op zak heeft. Of zit er nog iemand compleet anders onder die grote helm?! Vrijdag 6 november om 20u40 worden we uit ons lijden verlost tijdens de grote finale op VTM. Spannend!

Lees ook: