Home celebs ‘Familie’-actrice Margot Hallemans brengt allereerste single uit

‘Familie’-actrice Margot Hallemans brengt allereerste single uit

Het liedje heet 'Kinderspel' en werd opgenomen voor een gelijknamig theaterstuk.

Margot Hallemans die de meesten kennen als Hanne uit de populaire VTM-serie ‘Familie’ brengt haar allereerste single uit. Het liedje heet ‘Kinderspel’ en werd opgenomen voor een gelijknamige theatervoorstelling.

In de populaire VTM-reeks ‘Familie’ ging Hanne Van den Bossche de laatste weken door de hel. Ze werd ontvoerd en wekenlang gegijzeld door verpleger Tony. In het echte leven loopt alles gelukkig wel op rolletjes voor actrice Margot Hallemans. Zo bracht ze onlangs haar allereerste single uit. Het is een Nederlandstalig liedje dat ‘Kinderspel‘ heet en werd opgenomen voor een gelijknamig theaterstuk.

Muzikale theatervoorstelling

Margot dook de studio in met een achtkoppig orkest en de muziek werd geschreven door zanger Udo, de partner van Leen Dendievel. Het nummer is eigenlijk de afsluiter van de muzikale theatervoorstelling waar de actrice de hoofdrol in speelt. Het verhaal gaat over een jonge vrouw Sofie (Margot) die haar man Bob verliest aan kanker, en alleen achterblijft met hun driejarig dochtertje. Toch staat in het stuk niet het verdriet, maar wel de liefde centraal. ‘Het is niet het triestige verhaal van een overleden, zieke echtgenoot’, aldus Margot. ‘Wél een eerbetoon aan wat ons leven zoveel zin geeft: de meest pure vorm van onvoorwaardelijke liefde.’

We weten al dat Margot een ferm stukje kan acteren. Ben je ook benieuwd naar haar zangkunsten? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Kinderspel’ is vanaf 27 januari 2022 tot en met 6 februari te zien in het Fakkeltheater in Antwerpen en gaat daarna op tournee langs verschillende theaterzalen in Vlaanderen. Tickets en meer info vind je op de website.

Lees ook: