https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Dit personage maakt voor de derde (!) keer een comeback in ‘Familie’

Dit personage maakt voor de derde (!) keer een comeback in ‘Familie’

Al zal niet iedereen daar even blij mee zijn...

marie-rose familie
© VTM

Kijkers van ‘Familie’ komen binnenkort oog in oog te staan met een bekend gezicht. Martine Jonckheere die in het verleden de rol van Marie-Rose speelde, maakt namelijk opnieuw een comeback in de serie. Dat vertelde de actrice zelf in een interview met Dag Allemaal.

Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat we afscheid namen van Martine Jonckheere in ‘Familie’. Haar personage Marie-Rose werd in 2015 namelijk uit de reeks geschreven, maar binnenkort keert de actrice dus terug naar de set van de populaire VTM-serie. Zo zullen haar eerste draaidagen in januari plaatsvinden. De afleveringen zelf zullen later in het voorjaar worden uitgezonden.

Hoe Marie-Rose zal terugkeren naar ‘Familie’ is voorlopig nog niet geweten, maar het zal hoogtswaarschijnlijk meer worden dan een eenmalige terugkeer. ‘Daarover is nog niet gecommuniceerd, maar dat het een mooie verhaallijn wordt, is me wel verzekerd. Zonder einddatum voorlopig’, aldus Martine Jonckheere in Dag Allemaal.

Derde comeback

Voor Martine is het trouwens al haar derde comeback in de serie. Haar personage Marie-Rose iser al vanaf het begin bij en had een bewogen liefdesleven. Zo fladderde ze in ‘Familie’ van de ene man naar de andere. Denk bijvoorbeeld maar aan Guido Van den Bossche en aan Mathias. In 1998 verdween ze voor een eerste keer uit de serie na een helikoptercrash. Iedereen dacht dus dat Marie-Rose dood was, maar zeven jaar later dookt ze plotseling op uit het niets. Toen leek het erop dat ze het geluk bij Mathias gevonden had, maar toen hij haar bedroog met Trudy vertrok haar personage in 2015 richting Frankrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Drie jaar later, in 2018, dook Marie-Rose heel even weer op in ‘Familie’. Ze keerde terug uit Frankrijk als single vrouw zonder geld. En hoewel haar terugkeer maar van korte duur was, was hij allesbehalve onbewogen. Zo moet ze uiteindelijk de gevangenis in voor de moordpoging op Amélie. Alleen lijkt het erop dat Marie-Rose ondertussen haar straf uitgezeten heeft…

Lees ook: