https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Gilles De Coster laat weten dat er volgend jaar sowieso een nieuw...

Gilles De Coster laat weten dat er volgend jaar sowieso een nieuw seizoen van ‘De Mol’ komt

'Het is gelukt', klinkt het op het Instagramaccount van VIER.

gilles de coster
© Tine Schoemaker voor Flair

Wie vreesde dat er in 2021 geen nieuw seizoen van ‘De Mol’ op televisie zou verschijnen, kunnen we vandaag geruststellen. Presentator Gilles De Coster kondigde namelijk in een Instagramfilmpje aan dat de opnames van het gloednieuwe seizoen succesvol afgerond zijn. Oef!

Gilles De Coster kreeg de afgelopen weken enorm veel vragen over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’. Heel wat fans vreesden dat het programma door de coronacrisis uitgesteld zou worden, maar deze vrees blijkt nu gelukkig onterecht te zijn. Op het Instagramaccount van VIER vertelt de presentator dat de opnames van het nieuwe seizoen succesvol afgerond zijn. Er komt in 2021 dus een gloednieuw seizoen van ‘De Mol‘!

Strenge veiligheidsmaatregelen

‘Hallo, ik krijg de laatste tijd enorm veel vragen of er wel een nieuw seizoen van “De Mol” komt in deze vreemde tijden. Wel, het antwoord is… Ja.’, vertelt Gilles De Coster in een filmpje op Instagram. Verder laat hij nog weten dat ze net terug zijn van de opnames, die gekoppeld waren aan strenge veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld maar aan bubbels, voldoende afstand en uiteraard ook mondmaskers. Daarnaast werd er uitvoerig getest.

View this post on Instagram

Beste vrienden, Gilles heeft nieuws. #demol

A post shared by VIER (@opvier) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ mogen we volgend jaar in de lente verwachten en daar is Gilles zelf alvast heel blij om. ‘Ik ben er ontzettend blij om en ik ben ook heel opgelucht, want het was zeker geen evidentie’, vertelt de presentator nog in het filmpje.

Over de bestemming en de kandidaten vertelde Gilles De Coster niets, maar de selectieprocedure was alvast niet makkelijk. Zo schrijft De Zondag vandaag dat er zo’n 30.000 Vlamingen zich hadden ingeschreven voor het avontuur. Hier mochten er uiteindelijk 200 van op gesprek, maar de deelnemers die uiteindelijk geselecteerd werden, blijven dus nog heel even geheim!

Lees ook: