https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘The Masked Singer’ krijgt maar liefst 3 (!) verschillende afleveringen in de...

‘The Masked Singer’ krijgt maar liefst 3 (!) verschillende afleveringen in de finaleweek

Morgen zingen alle kandidaten bovendien voor het eerst samen een groepsnummer.

the masked singer finale
© VTM

De emotionele ontmaskering van Zeemeermin zorgde vorige week vrijdag voor een mooi televisiemoment in ‘The Masked Singer’, maar de makers hebben nog meer voor ons in petto. Zo zullen de kandidaten morgen voor de eerste keer een groepsnummer zingen en tijdens de week van de finale krijgen we maar liefst 3 (!) verschillende afleveringen voorgeschoteld. Wij hebben er nu al zin in!

Wie dacht dat de spanning weg zou zijn nadat Niels Destadbader vertelde dat er geen nieuwe kandidaten meer geïntroduceerd zouden worden, heeft het mis. Bij ‘The Masked Singer’ weten ze namelijk week na week voor een nieuwe verrassing te zorgen. Zo kregen we vorige week voor de eerste keer een duel te horen en morgen stappen alle kandidaten samen op het podium om zo een groepsnummer te brengen. Als nummer kozen ze trouwens voor ‘One Way Or Another’ van One Direction.

Finale ‘The Masked Singer’

Nu de finaleweken dichterbij komen, zullen de masked singers niet meer per twee of per drie strijden. Vanaf morgen is het ieder voor zich. Wel zullen de twee vermommingen die het publiek het minst wisten te overtuigen het opnieuw tegen elkaar moeten opnemen in een duel. Benieuwd naar welke nummers de kandidaten gekozen hebben? Wij hebben ze hieronder op een rij gezet voor jullie:

  • Suikerspin: ‘Kiss’ van Prince
  • Wolf: ‘Teeth’ van 5 Seconds Of Summer
  • Koningin: ‘Euphoria’ van Loreen
  • Duiker: ‘Jealous’ van Labrinth
  • Aap: ‘California Gurls’ van Katy Perry

Naar aanleiding van de finaleweek die op komst is, zijn ze bij ‘The Masked Singer’ nog heel wat van plan. Op vrijdag 6 november weten we eindelijk welke gezichten er achter de maskers schuilgaan én weten we meteen ook wie de grote winnaar van het programma is. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens de laatste week zullen we maar liefst drie keer naar de show kunnen kijken. Zo komen we op woensdag 4 november alle geheimen van de gemaskerden te weten in ‘De Geheimen achter The Masked Singer’. Hier volgen we alle ontmaskerden en krijgen we te horen hoe ze het avontuur ervaren hebben.

De dag na de finale, op zaterdag 7 november, staat er ‘The Masked Singer: The Day After’ op het programma. Hier komen we meer te weten over het spoor van de drie finalisten én van de uiteindelijke winnaar. Wij zijn alvast ontzettend benieuwd!

Lees ook: