Home Lifestyle Artiesten van ‘Liefde voor Muziek’ coveren ‘Porselein’ voor Rode Neuzen Dag 2020

Artiesten van ‘Liefde voor Muziek’ coveren ‘Porselein’ voor Rode Neuzen Dag 2020

Op de reünie is het nog eventjes wachten, maar van VTM krijgen we alvast een kleine sneak peek.

liefde voor muziek rode neuzen dag
© VTM

Vorige week werd er bekendgemaakt dat de kandidaten van ‘Liefde voor Muziek’ een reünie houden voor Rode Neuzen Dag en ondertussen is het eerste resultaat er al. De artiesten van het afgelopen seizoen kwamen samen om het nummer ‘Porselein’ te coveren. Benieuwd naar het resultaat?

Rode Neuzen Dag draait dit jaar volledig rond muziek en daarom organiseren de artiesten van het vorige seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ een reünie. Deze eenmalige special zal door VTM uitgezonden worden op vrijdag 13 november en zal niet enkel uit ‘gevoelige nummers’ bestaan. ‘Eens goed uit je dak gaan of stevig rocken, kan zo’n deugd doen. En het kan je tegelijk ook écht gelukkig maken’, aldus Gene Thomas in een recent interview.

Liefde voor muziek x Roze Neuzen Dag

Welke nummers er precies aan bod komen, maakte de zender niet bekend. Maar nu krijgen we toch al een kleine sneak peek. Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato van The Starlings coverden namelijk het nummer ‘Porselein’ van Yasmine. ‘Het groepsnummer moest natuurlijk een cover zijn, want daar draait het programma nu eenmaal om’, aldus Regi. Benieuwd naar het resultaat? Je kan de cover hieronder beluisteren.

VTM zendt deze ‘Liefde voor Muziek’-reünie op vrijdag 13 november uit om 20u40.

Lees ook: