Home Lifestyle ‘Euphoria’ komt met twee speciale afleveringen in afwachting van nieuw seizoen

‘Euphoria’ komt met twee speciale afleveringen in afwachting van nieuw seizoen

Omdat het door de coronacrisis langer wachten is op het tweede seizoen van de HBO-serie, krijgen fans binnenkort twee nieuwe 'tussenafleveringen'.

© HBO

‘Euphoria’, de HBO-serie waarin Zendaya de drugsverslaafde tiener Rue speelt, was een groot succes vorig jaar. Nog voor alle afleveringen uitgezonden waren, werd een tweede seizoen bevestigd. Omdat dat nu uitgesteld is door de coronacrisis, krijgen fans in december twee ‘tussenafleveringen’ om de pijn van het wachten te verzachten.

De twee in-between-seasons-afleveringen van ‘Euphoria’ spelen zich af tijdens de pandemie. Er zal getoond worden hoe de tieners omgaan met de huidige crisis. Zendaya en Hunter Schafer, die respectievelijk de drugsverslaafde Rue en transgender Jules spelen, zijn sowieso te zien in de extra afleveringen. Er werd een tijd geleden via Twitter een foto van hen verspreid op een set, en ze zijn allebei te zien op het promobeeld voor de speciale afleveringen. Het is niet duidelijk wie er nog meespeelt. Mogelijks gaan de afleveringen enkel over hoofdpersonages Rue en Jules, aangezien alles coronaproof opgenomen moest worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als ware het een cadeautje van Sinterklaas, verschijnt de eerste extra aflevering op zondag 6 december. Op dezelfde dag is ze bij ons op Streamz te zien. Je kan op de Vlaamse streamingdienst ook het eerste seizoen van de reeks bekijken.

Lees ook: