Home Lifestyle ‘Grey’s Anatomy’-bedenkster Shonda Rhimes brengt dit jaar nog haar eerste Netflixserie uit

‘Grey’s Anatomy’-bedenkster Shonda Rhimes brengt dit jaar nog haar eerste Netflixserie uit

Zo weet je meteen wat je kan bingewatchen tijdens de kerstvakantie!

Bridgerton netflix
© Netflix

Ben jij een grote fan van series zoals ‘Grey’s Anatomy’ en ‘How to Get Away with Murder’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Shonda Rhimes, de bedenkster van deze twee shows, brengt eind dit jaar de serie ‘Bridgerton’ uit in samenwerking met Netflix. Zo weet je meteen wat je moet bingewatchen tijdens de kerstvakantie!

Shonda Rhimes, de bedenkster van onder meer ‘Grey’s Anatomy’ en ‘How to Get Away with Murder’ heeft dit jaar een kerstcadeautje voor ons allemaal. Op 25 december lanceert ze namelijk haar allereerste serie in samenwerking met het streamingplatform Netflix. Enter: ‘Bridgerton’.

Kruising tussen ‘Gossip Girl’ en ‘Downton Abbey’

‘Bridgerton’ is gebaseerd op de romantische verhalen van Julia Quinn en de serie zou een kruising moeten zijn tussen ‘Gossip Girl’ (yay!) en ‘Downton Abbey’. Verschillende bronnen, waaronder Shonda Rhimes herself, maakten het nieuws vlak voor het weekend bekend en ze gaven meteen ook al een kleine update over de cast. Zo speelt onder andere Julie Andrews, die we allemaal kennen van ‘The Princess Diaries’, mee in de serie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op een trailer is het helaas nog even wachten, maar tijdens de voorbije dagen deelden Netflix en Shonda wel al enkele foto’s uit de serie. En we moeten eerlijk toegeven dat die er alvast veelbelovend uitzien! Voorlopig staat er slechts één seizoen van ‘Bridgerton’ op de planning, maar wij hebben een flauw vermoeden dat het hier niet bij zal blijven!

Het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ telt acht afleveringen en staat vanaf 25 december op Netflix.

Lees ook: