Home Lifestyle VREUGDESPRONGETJE: ‘The Masked Singer’ krijgt een tweede seizoen

VREUGDESPRONGETJE: ‘The Masked Singer’ krijgt een tweede seizoen

Welke figuren zou jij graag zien in de nieuwe afleveringen?

The Masked Singer
© vtm

Afgelopen vrijdag werden we uit ons lijden verlost! Nee, er is nog geen vaccin voor dat verdomde coronavirus, maar we kregen wél eindelijk te zien wie er in het indrukwekkende kostuum van Wolf, Duiker en Koningin van ‘The Masked Singer’ zat.

Een zingende aap, libelle, otter, suikerspin enzovoort. Het lijkt wel de omschrijving van een of ander nieuw kinderprogramma, maar niks is minder waar. ‘The Masked Singer’ waarin bekende Vlamingen incognito in prachtige, maar loodzware en vooral bloedhete kostuums op het podium de longen uit hun lijf zongen, was een kijkcijferkanon. Meer dan een miljoen (!) Vlamingen deed de voorbije weken de wildste gokken over wie er schuilging achter de maskers, en de meest zotte namen (denk maar aan Beyoncé en Adele) passeerden de revue. Afgelopen vrijdag vielen de maskers letterlijk af van de drie finalisten: Duiker, Wolf en Koningin. Opgepast, spoiler alert! Bij Duiker en Koningin zaten de speurders al enige tijd op het juiste spoor. De enthousiaste en bezwete hoofden van Giovanni Kemper en Sandra Kim kwamen tevoorschijn. Die laatste won tot haar grote blijdschap en die van jurylid Karen Damen ook de wedstrijd. Bij Wolf vielen toch heel wat monden open van verbazing, want het was niet James Cooke of Jan Schepens die al wekenlang met zijn staart schudde, maar Kevin Janssens. De acteur kan een ferm stukje zingen én dansen, wij krijgen die ‘Pony’-routine nog steeds niet uit ons gedachten.

Nieuwe afleveringen

Deze onthullingen zijn al het hele weekend het gespreksonderwerp, zowel in real life als op Twitter. Het is dan ook jammer dat het gokken en natuurlijk genieten van de performances op vrijdagavond erop zit. Gelukkig heeft VTM goed nieuws voor alle fans van dit knotsgekke programma, want de zender bevestigde officieel op Instagram dat er een tweede seizoen komt!

Dit bericht bekijken op Instagram

ZALIG NIEUWS! 😱 Er komt een tweede seizoen van The Masked Singer! 🤩🙌#vtmthemaskedsinger

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We konden het natuurlijk wel verwachten dat er een tweede seizoen zou komen van dit immens succesvolle programma. Toch kunnen we wel stellen dat onze reactie was zoals die van Julie, Jens en Karen hierboven. We hopen dan ook dat we dit vrolijke trio ook in het nieuwe seizoen terug aan het werk zullen zien. Hetzelfde geldt voor presentator Niels Destadsbader die ons keer op keer deed lachen met zijn woordgrapjes én zijn ‘danstalent’. Want geef toe, Niels danst toch zoals elke zatte nonkel op een trouwfeest?!

VTM stelt trouwens nog de vraag welke figuren we graag zouden zien in de nieuwe afleveringen. De reacties zijn bijzonder uiteenlopend: van een eenhoorn of dino, over een M&M-snoepje of flamingo tot zelfs een mondmasker. Van die laatste zien we er al genoeg, dus geef ons toch ook maar die dino!

Dit bericht bekijken op Instagram

Hmm, welke figuren zou jij wel eens graag willen zien zingen? 🤩🎭 #vtmthemaskedsinger

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: