Home Lifestyle Het 17de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ zorgt meteen voor een verrassing van...

Het 17de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ zorgt meteen voor een verrassing van formaat

Een onverwachte comeback (al zal deze helaas van korte duur zijn).

mcdreamy grey's anatomy
© ABC

In de Verenigde Staten werd gisteren de eerste aflevering van het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ uitgezonden en die zorgde meteen voor een verrassing van formaat. Zo dook er plotseling een oude bekende én een favoriet van veel fans op in de serie. Al hebben wij helaas het gevoel dat zijn terugkeer van korte duur zal zijn…

Opgelet: het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is bij ons momenteel nog niet te zien, dus als je geen fan bent van spoilers dan raden we je aan om niet verder te lezen. Gisteren brak er namelijk een moment aan waarop veel fans zaten te wachten. Zo was het in de Verenigde Staten tijd voor de eerste aflevering van de populaire medische dramaserie.

De terugkeer van McDreamy

We wisten al dat de huidige coronapandemie centraal stond in de verhaallijn van het nieuwe seizoen. Je zou dus denken dat de makers zo al genoeg te vertellen hadden, maar er stond fans nog een verrassing van formaat te wachten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ komen we namelijk oog in oog te staan met Derek Shepherd aka McDreamy.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

McDreamy verdween in 2015 uit ‘Grey’s Anatomy’ en zijn vertrek zorgde toen voor heel wat commotie. En ook zijn terugkeer in de reeks kon op een stormloop van reacties rekenen, al ging het dit keer natuurlijk om blije én enthousiaste fans. Helaas hebben wij wel een flauw vermoeden dat het om een korte hereniging gaat. Het is namelijk nadat Meredith is flauwgevallen dat ze haar overleden echtgenoot in een soort van droom ziet. Droom of niet: ons hoor je alvast niet klagen!

Op de volledige aflevering is het voor ons nog even wachten, want de nieuwe seizoenen van de medische dramaserie worden gewoonlijk iets later opgepikt door de televisiezender VIJF. Wie écht niet kan wachten, kan hieronder wel al kijken naar een kleine sneak peek van het moment tussen Meredith en Derek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: