Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Al mijn dromen komen uit.'

Julia deelt eerste Instagrampost als nieuwe K3’tje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Julia (19) won afgelopen zaterdag de spannende finale van ‘K2 zoekt K3′. De Nederlandse vormt samen met Hanne en Marthe de nieuwe K3. Ze postte haar eerste Instagrambericht als officieel K3’tje en daarin uit ze vooral haar dankbaarheid.

Wekenlang volgden honderdduizenden fans de zoektocht naar het nieuwe K3’tje in ‘K2 zoekt K3‘. Afgelopen weekend werd eindelijk duidelijk wie in Klaasjes voetsporen stapt: Julia! De vrolijke blondine wist zowel de jury als de kijkers én Hanne en Marthe te overtuigen dat ze dat plekje verdiende. Voortaan is K2 dus opnieuw K3, en staat Julia mee op het podium en de brooddozen.

Dromen komen uit

Haar eerste communicatie als officieel K3’tje deed ze op haar Instagrampagina. Ze postte een reeks foto’s uit de laatste liveshow van het moment waarop ze te weten kwam dat zij gewonnen had. Verbazing, immense blijdschap en een innige knuffel vatten dat perfect samen.

‘Al mijn dromen komen uit’, schrijft ze als onderschrift. ‘Lieve Hanne en Marthe wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat jullie dit met mij aandurven. We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken.’ Ze bedankt ook het voltallige K3-team dat haar steunde en waar ze in de toekomst nog veel mee aan de slag moet.

‘Plekje in mijn hart’

Julia staat ook even stil bij de verliezers van de avond: de andere drie finalisten. ‘Lieve Diede, Amy en Celester. Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100 % in dat er megamooie kansen voor jullie komen, want wat barsten jullie van het talent!’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Welkom lieve “Goelija”. Ik kan niet wachten om je eens goed te kunnen knuffelen’, reageerde Marthe die er tijdens de finale niet fysiek kon bijzijn omdat ze corona heeft. Het grapje met de naam komt van Kürt Rogiers die ‘K2 zoekt K3’ presenteerde, maar de naam van Julia niet goed kon uitspreken. Ook Klaasje wenste haar opvolgster van harte proficiat in de comments.

Ben je benieuwd hoe Julia haar eerste dagen en weken als K3’tje beleeft? Vanaf 4 december kan je elke zaterdagavond op VTM naar ‘K3, een nieuw begin‘ kijken waarin een cameraploeg Julia, Hanne en Marthe op de voet volgt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '