Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Wanneer we het derde seizoen te zien krijgen werd intussen bekend gemaakt, en dat is niet lang meer!

‘Dancing With The Stars’ krijgt een kerst- en nieuwjaarsspecial met deze oude bekenden

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

We moeten niet lang meer wachten op het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’, want vanaf 4 december zien we eindelijk Metejoor, Lotte Vanwezemael, Delphine van Saksen-Coburg en andere bekende gezichten hun beste danspasjes boven halen. Leuke bonus? De twee mannelijke Verhulstjes trakteren ons op een speciale kerst- en nieuwjaarsuitzending!

Op zaterdag 4 december is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ te zien op het scherm. Bekende gezichten Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg zullen ons laten zien wat ze in huis hebben en welke dansstijl ze het beste onder de knie krijgen. Het speelse duo Kat Kerkhofs en Viktor Verhulst zal de show in goede banen leiden.

© Play4

Kerstspecial

Maar het topprogramma heeft nog meer voor ons in petto: er komen namelijk speciale afleveringen tijdens de feestdagen. Zo zullen Gert en Viktor Verhulst een speciale kerst- en nieuwjaarsspecial presenteren, waar ook oude bekenden zich opnieuw wagen aan een paar pasjes de dansvloer. Julie Vermeire, James Cooke, Jani Kazaltzis, Leen Dendievel, Kat Kerkhofs en Ian Thomas duiken op uit de vorige twee seizoenen, waarvan één iemand naar huis mag als danskampioen tijdens de feestdagen.

© Play4

‘Dancing With The Stars’ is vanaf 4 december elke zaterdag te zien bij Play4 om 19u55.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '