Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Je hoeft je wekelijkse K3-avondje dus nog niet te missen.

VTM volgt eerste stappen van nieuwe K3’tje in ‘K3, een nieuw begin’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Komende zaterdag weten we eindelijk wie Klaasje zal vervangen en het nieuwe K3’tje wordt. Wie het jammer vindt dat de wekelijkse K3-avond erop zit, hoeft niet te treuren. VTM zendt namelijk een nieuw programma ‘K3, een nieuw begin’ uit waarin je de eerste weken van de nieuwe K3 kan volgen.

Exit voor Klaasje en welkom Amy, Celester, Diede of Julia. Na een wekenlange zoektocht weten we komende zaterdag 27 november eindelijk wie er het nieuwe K3’tje wordt en dus voortaan naast Hanne en Marthe op het podium zal staan. We zijn natuurlijk blij dat K3 eindelijk weer voltallig is, maar langs de andere kant genoten we wel van ons wekelijkse K3-avondje.

Nieuwe vriendschap

Gelukkig hoef je dat in de toekomst niet te missen. VTM zendt heel binnenkort namelijk opnieuw een programma uit rond K3. In ‘K3, een nieuw begin’ kan je de eerste stappen van het nieuwe K3’tje volgen aan de zijde van Hanne en Marthe.

Hoe gaat ze om met haar nieuwe, drukke agenda? Kan ze wennen aan de plotse roem? Hoe ontwikkelt de vriendschap tussen de drie meiden zich nog verder? Dit en nog veel meer belevenissen en avonturen kan je heel binnenkort zien, want de week na de grote finale wordt ‘K3, een nieuw begin’ al uitgezonden.

Drukke agenda

Een cameraploeg zal vastleggen hoe de meidengroep die eerste weken na de wedstrijd beleeft. Ze vliegen er namelijk onmiddellijk in met een eerste reeks grote shows in het Sportpaleis, de release van de nieuwe single, de opnames van de bijhorende videoclip en de voorbereidingen van het nieuwe album.

‘K3, een nieuw begin’ kan je vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '