Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Filip Van Roe voor VRT

Oud worden, autisme, worstelen met verslaving... De komiek bespreekt het allemaal met een lach in 'Taboe' deel twee.

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Taboe’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Mensen aan het lachen brengen, dat kan Philippe Geubels maar al te goed. In een nieuw seizoen van ‘Taboe’ wil hij met humor en straffe getuigenissen bepaalde taboes doorbreken. De komiek loste alvast de trailer van het nieuwe seizoen.

Welkom bij ‘Taboe’, een programma over lachen met mensen, met wie je eigenlijk niet mag lachen‘, klinkt het in de langverwachte trailer. Voor wie het programma nog niet kende; in ‘Taboe’ gaat Philippe eerlijk – en met humor – in gesprek met mensen die worstelen met iets bijzonders.

In het vorige seizoen kwamen moedige mensen met obesitas, een handicap of een psychische aandoening in beeld. Deze keer kunnen we bijleren van getuigenissen die in contact komen met verslaving, ouderdom, autisme of een andere genderbeleving.

Op vakantie

Elke aflevering nodigt Philippe een nieuwe groep bijzondere mensen uit in een vakantiehuisje in de gezellige Ardennen. Want het is op vakantie met een opgelaten sfeer en diepe gesprekken, waar je elkaar het beste leert kennen. Met een luisterend oor en zijn droog gevoel voor humor, gaat Philippe met hen op stap en worden nieuwe vriendschappen gesmeed.

Comedy-set

Ook in het nieuwe seizoen krijgen we bij elke aflevering zijn bijhorende liveshow te zien. Volgepakt met humor, nodigt de komiek in de Antwerpse Arenberg zijn nieuwe vrienden uit op de eerste rij, waarbij iedereen kan genieten van zijn speelse comedy-set.

Vanaf 26 december kijken we naar het vervolg van topprogramma ‘Taboe’ op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '