Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De opnames in Griekenland zijn net achter de rug.

Goedele Liekens presenteert volgend jaar ‘De Bachelor’: ‘Fabrizio wordt gedwongen om écht met de meisjes te spreken’

Jolien Meremans

Elke Clijsters gaat na haar liefdeszoektocht in ‘De Bachelorette’ nog steeds alleen door het leven, maar misschien vindt ‘Temptation Island’-gezicht Fabrizio (30) wél de ware dankzij het programma. Dat wordt volgend jaar gepresenteerd door Goedele Liekens (58).

Eerder dit jaar presenteerde Dominque Van Malder het allereerste seizoen van ‘De Bachelorette’, en dat was meteen een shot in de roos – pun intended. Heel Vlaanderen keek mee hoe Elke Clijsters, tevergeefs, op zoek ging naar haar prins op het witte paard. Volgend jaar is het aan bachelor Fabrizio om eindelijk zijn wederhelft te vinden.

De tattoo-artist is op zoek naar iemand die wil settelen.  ‘Het wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastische dames te ontmoeten op een plek die mij nauw aan het hart ligt (Griekenland, red.). De roosceremonies worden zenuwslopend, dat weet ik nu al, maar alles voor wat het avontuur van mijn leven moet worden op een prachtige locatie. Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten’, vertelde hij toen het nieuws dat hij meedoet in ‘De Bachelor’ werd aangekondigd. En tijdens dat avontuur wordt hij bijgestaan door Goedele Liekens, want zij zal ‘De Bachelor’ presenteren.

Wijze raad

‘Ik wilde weten of ik nog kon presenteren. Ik heb lang gedacht dat mijn hersenen nooit meer in orde zouden komen’, vertelt ze in het Nieuwsblad. De seksuologe streed het voorbije jaar tegen huidkanker, en wil de draad nu weer oppikken. ‘Hersenen zijn spieren. Door opnieuw op een set te staan, stimuleer ik ze volop en zal het de komende dagen hopelijk alleen maar beter gaan. Sowieso is het super om dit terug te kunnen doen. Om me samen met een ploeg weer volledig aan een programma te kunnen wijden’, gaat ze verder in de krant.

‘Als Fabrizio écht op zoek is naar een connectie is dit de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan. Hij wordt gedwongen om écht met die meisjes te spreken. Het is niet zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat “ze een beetje raar kijkt op de foto”. Hier is er ten minste tijd om, oneerbiedig gezegd, voorbij dat eerste “euvel” te kijken‘, vertelt ze nog over Fabrizio’s liefdeszoektocht. Kans is dus groot dat ze hem tijdens dat avontuur ook wat wijze raad zal geven. ‘Daarna moet hij daar natuurlijk verder aan werken, samen met wie hij ook kiest. Verliefdheid is een tijdelijke aandoening. Om die om te zetten in liefde, zijn er natuurlijk andere eigenschappen nodig dan puur het uiterlijke en de klik.’

De opnames zijn intussen achter de rug. Die vonden grotendeels plaats in Fabrizio’s thuisland Griekenland. Wanneer ‘De Bachelor’ op Play4 wordt uitgezonden werd nog niet gecommuniceerd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '