Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

'Zie me vooral niet als de afgelikte presentator', zegt de acteur over zijn nieuwe job.

Dominique Van Malder presenteert ‘De Bachelorette’, de liefdeszoektocht van Elke Clijsters

Na Kobe Ilsen in ‘Blind Gekocht’ en Jeroom in ‘Bake Off Junior’, maakt VIER nog een opvallende presentatorkeuze bekend. Dominique Van Malder, de man die we kennen van ‘Radio Gaga’ en recent ook ‘Albatros’, zal Elke Clijsters in 2021 bijstaan in haar zoektocht naar de liefde in het gloednieuwe ‘De Bachelorette’.


Dominique Van Malder is acteur, televisie- en theatermaker, maar als presentator van reality-tv zagen we hem nog niet. ‘Zie me vooral niet als de afgelikte presentator, dat ben ik ook niet, maar als een vertrouwenspersoon voor Elke en de vrijgezelle mannen’, zegt Van Malder daarover. ‘Ik zal met hen praten, en vooral: luisteren.’ In ‘Radio Gaga’, het Canvas-programma dat Van Malder maakte met zijn beste vriend Joris Hessels, bewees hij al dat hij dat laatste als de beste kan.

Wie wordt de man van Elke?


Enkele maanden geleden lanceerde VIER een oproep voor single mannen die Elke Clijsters‘ hart op tv willen veroveren. De 35-jarige mama van twee wordt de eerste Vlaamse Bachelorette ooit. Het format van ‘The Bachelor/Bachelorette’, een soort liefdesafvalrace waarbij op het eind (hopelijk) de perfecte partner overblijft, wordt zowat over de hele wereld gemaakt. Jaren terug waren er al enkele seizoenen van ‘The Bachelor’ in Vlaanderen, maar nooit eerder ging een vrouw op zoek naar de liefde. Het programma wordt in 2021, vermoedelijk in het voorjaar, uitgezonden.

© VIER

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '