Home Lifestyle Verwacht geen Meiland-toestanden in ‘Chateau Planckaert’: ‘Wij zijn geen wijners, maar koffieërs’

Verwacht geen Meiland-toestanden in ‘Chateau Planckaert’: ‘Wij zijn geen wijners, maar koffieërs’

In het nieuwe zondagavondprogramma renoveren de Planckaerts een Frans kasteel waarvan het dak volledig afgebrand is.

Anno 2020 runnen de Planckaerts een B&B, een chambre d’hôtes, verschillende vakantiechalets en een houtbedrijf. Maar er kan nooit genoeg werk zijn, lijkt de leuze van Eddy Planckaert en zijn ‘bende’, zoals hij hen graag noemt. Dus kochten ze een afgebrand kasteel in Frankrijk.


Vanaf vanavond zie je elke zondag in ‘Chateau Planckaert’ op Eén hoe ex-wielrenner Eddy Planckaert en zijn familie van een château zonder dak een mooi vakantieverblijf proberen maken. Het is elf jaar geleden dat er na maar liefst twaalf seizoenen een einde kwam aan ‘De Planckaerts’ op VTM. Sindsdien is er heel wat veranderd. Eddy’s bende werd uitgebreid: Stephanie en Francesco hebben nu elk drie kinderen. Omdat de familie iets te groot werd voor het huis op de Planckaertsberg, verhuisden Stephanie en Christopher met hun kinderen naar Rochefort, op zo’n tien minuutjes van het ouderlijk huis. Mémé Clara, de moeder van Christa, kwam bij hen inwonen. Even later trokken ook Francesco, Magali en hun kroost weg. Maar de familie is nog altijd de hechte klik van toen. En een nieuw avontuur, wat het dan ook is, gaan ze nog steeds samen aan.

V.l.n.r.: Devon (14), Noa (12), Yukka (9), Magali (34, Francesco (38), Junior (28), Clara (93), Eddy (61), Christa (62), Mageno (12), Stephanie (31), Elara (5), Christopher () en Iluna (15). (© één)

Eddy en Christa maakten tussen de werken in Frankrijk door even tijd voor een Zoom-sessie met ons.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!