Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play 4

Inschrijven kan nu!

Dit ‘Temptation Island’-gezicht gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nadat Elke Clijsters haar laatste roos schonk aan Ivan in ‘De Bachelorette’ gaat nu een andere single BV op zoek naar de liefde. En dat is niemand minder dan een bekend ‘Temptation Island’-gezicht. Dat maakte Play 4 vandaag met een video bekend, en ook de mystery man deelde het nieuws zelf via Instagram.


Na het succes van ‘De Bachelorette’ komt Play 4 in 2022 met een nieuw seizoen van het populaire programma dat dit keer ‘De Bachelor’ zal heten. Geen prachtvrouw zoals Elke Clijsters gaat op zoek naar de liefde, maar wel een ‘Temptation Island’-man, en dat is niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis.

De kleurplaat – zoals Mezdi hem noemde – wist in 2018 in ‘Temptation Island’ Daniëlle Damhuis te verleiden. Na de opnames vormden ze enkele weken een koppel, maar uiteindelijk werd het toch niets tussen de twee. Hij wist na zijn deelname wel het hart van verleidster Pommeline Tillière te veroveren, maar in juli 2019 raakte bekend dat ze na hun avontuur als koppel bij ‘Temptation Island VIPS’ uit elkaar gingen. Hij had tot vorig jaar nog een andere vriendin Lotte, maar ook die relatie liep op de klippen.

Nu stelt de ex-verleider zijn hart opnieuw open, en dat doet hij in zijn thuisland Griekenland! In een statement vertelt hij onder andere het volgende over zijn zoektocht naar de liefde: ‘Liefde is één van de mooiste dingen in het leven en op dit moment is dat iets wat ik toch wel aan het missen ben.’

Geen vooroordelen


Hij hoopt dan ook dat mensen dankzij het programma de echte Fabrizio zullen leren kennen, zonder aan zijn verleden en reputatie te denken. ‘De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is. En dat werkt ook in twee richtingen: doordat vele mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst.’

De Griekse adonis ziet zijn deelname aan ‘De Bachelor’ dan ook enorm zitten. ‘Het wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastische dames te ontmoeten op een plek die mij nauw aan het hart ligt. De roosceremonies worden zenuwslopend, dat weet ik nu al, maar alles voor wat het avontuur van mijn leven moet worden op een prachtige locatie. Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten. Soms moet je springen om op de weg naar beneden je vleugels te vinden.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De 29-jarige papa en tattoo-artiest is ambitieus, romantisch, knap en sportief en is helemaal klaar om zich verder te settelen met iemand aan zijn zijde. Wie haar kans wil wagen bij Fabrizio kan zich hier inschrijven voor ‘De Bachelor’ en wie weet ontvang jij in 2022 wel de laatste roos!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '