https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: de cast van ‘Love is Blind’ houdt een driedelige (!) reünie

ZIEN: de cast van ‘Love is Blind’ houdt een driedelige (!) reünie

'Love is Blind: After the Altar' verschijnt later deze maand op Netflix.

love-is-bind-reünie
© Netflix

Een van de meest dramatische realityseries in de geschiedenis van Netflix is ongetwijfeld ‘Love Is Blind’. We weten al dat een aantal nieuwe singles zich zullen wagen aan het datingprogramma, maar voordat het zover is, verschijnt er op Netflix nog een driedelige (!) reünie. En uit een teaser blijkt nu dat er toch een aantal dingen veranderd zijn…

Drama, af en toe een beetje liefde en nog meer drama, dat zijn de basisingrediënten van Netflix’ ‘Love is Blind’. Begin vorig jaar bracht de streamingdienst met het programma een eigen versie van ‘Blind Getrouwd’. Verschillende singles voerden lange gesprekken met hun potentiële matches en als ze een band voelden, verloofden ze zich. Pas daarna mochten ze elkaar voor de allereerste keer ontmoeten. Op die manier probeerde Netflix toch op een nóg andere manier aan te tonen dat liefde wel degelijk (of juist niet?) blind is. Terwijl de koppels hun trouwdag planden, konden ze aan den lijve ondervinden of de emotionele connectie zich ook vertaalde in een fysieke aantrekkingskracht. 

Happily ever after?

Uiteindelijk gaven twee koppels elkaar het jawoord, vier andere besloten voor het altaar dat ze toch geen match waren. In een eerste reünie konden we al zien dat onze favorietjes Amber en Matt en Lauren en Cameron nog steeds dolverliefd waren en Giannina en Damian hun relatie toch nog een kans gaven. Maar is dat twee jaar – lees: ze trouwden in 2019 – na hun trouwdag nog steeds het geval? En hoe zit het met Kenny en Kelly, Carlton en Diamond en Jessica en Mark? Dat komen we in de nieuwe reünie ‘Love is Blind: After the Altar’ ongetwijfeld te weten. The moment you’ve been waiting for!

Uit een teaser die Netflix deelde, kunnen we al afleiden dat Amber en Matt en Lauren en Cameron nog altijd gelukkig getrouwd zijn. Oef! Giannina en Damian arriveren dan weer niet samen. Jessica zou Jessica niet zijn zonder te klagen, er worden een aantal eyerolls uitgedeeld, naar goede gewoonte veel wijntjes uitgeschonken en Carlton is nog altijd even emotioneel. Alsof er niets veranderd is, dus! Of toch? Wie intussen wel zijn/haar ware heeft gevonden, wie nog steeds op zoek is naar zijn/haar prins(es) op het witte paard en hoe het met de koppels gaat, komen we op 28 juli te weten. Dan verschijnt ‘Love is Blind: After the Altar’ op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: