Home Lifestyle YASSS: ‘Love Is Blind’ krijgt nog zeker twee nieuwe seizoenen

YASSS: ‘Love Is Blind’ krijgt nog zeker twee nieuwe seizoenen

En Netflix bracht nog meer goed nieuws!

© Netflix

Hoewel love nu heel eventjes niet in the air is, kwam Netflix gisteren met wel heel fijn nieuws. De streamingdienst liet weten dat hun meest romantische (en dramatische) realityserie niet één, maar twee nieuwe seizoenen zal krijgen. Jawel, ‘Love Is Blind’ keert terug en ook die andere realityshow ‘The Circle’ zal een vervolg krijgen.

Dat heugelijke nieuwe kondigde Netflix gisteren zelf aan. De streamingdienst liet weten dat ze momenteel volop op zoek zijn naar nieuwe kandidaten die zich aan het romantische experiment willen wagen. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de datingshow iets weg van ‘Blind Getrouwd‘. Het eerste seizoen van de reeks ging vorige maand in première en was meteen een schot in de roos.

‘The Circle’ en Marie Kondo

Verschillende single mannen en vrouwen voeren in kleine kamertjes lange gesprekken met hun potentiële matches, zonder ze in real life te zien. Als ze een band voelen, verloven ze zich. Pas daarna mogen ze elkaar voor de allereerste keer ontmoeten. Op die manier probeert Netflix toch op een nóg andere manier aan te tonen dat liefde wel degelijk (of juist niet?) blind is. Terwijl de koppels hun trouwdag plannen, kunnen ze aan den lijve ondervinden of die emotionele connectie zich ook vertaalt in een fysieke aantrekkingskracht. Hun definitieve jawoord geven ze pas in de laatste afleveringen.

De show is nu een van de meest besproken Netflixseries dit jaar. Sommige koppels bewezen dat liefde wel degelijk blind is (lees: #TeamBarnettandAmber for the win!), andere kandidaten kwamen na hun verloving pas te weten dat hun intuïtie hen misschien toch even in de steek had gelaten (lees: Mark).

Wie nu al zit te popelen om van een portie gloednieuwe drama te smullen, zal toch nog even geduld moeten oefenen, want Netflix liet weten dat het nieuwe seizoen pas in 2021 gelanceerd zal worden. Aangezien het eerste seizoen dit jaar rond Valentijnsdag werd gereleased, hebben we zo’n donkerbruin vermoeden dat dat voor seizoen 2 volgend jaar ook het geval zal zijn. Mark your agendas!

Netflix liet trouwens ook nog weten dat we ons naast twee nieuwe seizoenen ‘Love Is Blind’ ook aan twee nieuwe seizoenen van ‘The Circle‘ én een nieuwe reeks met Marie Kondo mogen verwachten. Wanneer die te zien zullen zijn, is ook nog niet geweten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.