Home Lifestyle HOROSCOOP: deze nieuwe Netflixserie moet jij volgens je sterrenbeeld bekijken

HOROSCOOP: deze nieuwe Netflixserie moet jij volgens je sterrenbeeld bekijken

© Netflix

Heb jij ook zo’n keuzestress als je op Netflix op zoek gaat naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Fear no more, want jouw ultieme Netflixserie staat in de sterren geschreven! Benieuwd naar welke serie jij volgens je sterrenbeeld moet kijken? Je ontdekt het hieronder. Bingen maar!

Ram (21 maart – 20 april): AJ and the Queen

Jij houdt zowel van een uniek en leuk als van een avontuurlijk verhaal, en AJ and the Queen past perfect in dat plaatje. De nieuwe serie, met RuPaul in de hoofdrol, neemt je samen met Dragqueen Ruby en piepjonge sidekick AJ mee op een spectaculair avontuur. Samen reizen ze met een oude camper het land rond om verschillende bars en feestzalen in te palmen met hun schitterende shows én om een belangrijke en liefdevolle boodschap achter te laten die op veel toeschouwers een grote invloed heeft.

Je kan het volledige eerste seizoen (10 aflevering) van ‘AJ and the Queen’ op Netflix bekijken.

Stier (21 april – 21 mei): Luna nera

De Stier staat bekend om zijn koppigheid en gaat geen enkele uitdaging uit de weg, zélfs niet het bekijken van de mysterieuze en geheimzinnige reeks ‘Luna nera’. De fantasiereeks volgt een meisje in het Italië van de 17de eeuw. Ze ontdekt dat ze magische krachten heeft en net dat is een groot probleem. De vader van haar vriendje kan het niet verkroppen dat ze mysterieuze krachten heeft en organiseert een heksenjacht naar haar.

De eerste zes afleveringen van ‘Luna nera’ staan sinds kort op Netflix.

Tweelingen (22 mei – 21 juni): Cursed

Iedereen denkt dat Tweelingen twee gezichten hebben, maar wat ze misschien niet weten, is dat ze ook uitzonderlijk slim zijn. In het door ‘Camelot’ geïnspireerde verhaal ‘Cursed’ is tiener Nimue, gespeeld door ’13 Reasons Why’-actrice Katherine Langford, voorbestemd om de Lady of the Lake te worden. Ze gaat met de toekomstige koning Arthur op avontuur en wil zo tovenaar Merlijn vinden en het huidige kwaadaardige regime verslaan. Ze moet haar intelligentie gebruiken om dat doel tot een goed einde te brengen.

‘Cursed’ zal later dit jaar op Netflix verschijnen.

Kreeft (22 juni – 22 juli): The Stranger

Als er één ding is waar de kreeft goed in is, dan is het wel in het liefhebben van zijn/haar dierbaren. Maar wat als je familie dingen voor jou geheim zou houden? De nieuwe misdaadserie ‘The Stranger’ speelt sowieso in op jouw medeleven en emoties. Adam Price is een gelukkig getrouwde man en vader van twee zonen. Wanneer een vreemde vrouw hem aanspreekt en beweert dat zijn echtgenote Corrine haar zwangerschap én miskraam fakete, kan hij z’n oren niet geloven.

Je kan het eerste seizoen (8 afleveringen) van ‘The Stranger’ op Netflix bekijken.

Leeuw (23 juli – 23 augustus): The Circle

Lieve Leeuw, we kunnen er gewoonweg niet omheen: jij houdt van drama. Dat, in combinatie met je lichte obsessie voor populariteit (blame the Zodiac!), maakt van ‘The Circle’ de perfecte show voor jou. Kijken naar hoe mensen strijden om beroemd te worden, is misschien wel je nieuwe favoriete tijdverdrijf.

Het eerste seizoen van ‘The Circle’ staat op Netflix.

Maagd (24 augustus – 23 september): Next in Fashion

In de reeks ‘Next in Fashion’ organiseren ‘Queer Eye’-ster Tan France en ontwerpster Alexa Chung een modewedstrijd. En geef nu zelf toe: wat is er meer Maagd dan een show waarin anderen het beste van zichzelf geven bekritiseren? Misschien moet je toch maar overwegen om je in te schrijven als jurylid voor het tweede seizoen, want de huidig leden bakken er duidelijk niets van, toch?!

De eerste 10 afleveringen van ‘Next in Fashion’ staan op Netflix.

Weegschaal (24 september – 23 oktober): Human Resources

Er is nog niet al te veel informatie bekend over de gloednieuwe spin-off van ‘Big Mounth’, maar als het een beetje lijkt op zijn grote broer, mogen we ons verwachten aan heel veel bloopers, verwarrende adviezen en niet zo grappige mopjes. En laat dat net een weerspiegeling van je eigen humor zijn, Weegschaal! En al zeker wanneer je in gênante situaties of ongemakkelijke gesprekken belandt, sorry not sorry!

‘Human Resources’ zal later dit jaar op Netflix verschijnen.

Schorpioen (24 oktober – 22 november): Dracula

Schorpioen, de sterren zijn met jou niet mals geweest. Ze hebben je gezegend met een oneindige nieuwsgierigheid voor griezelige en groteske dingen én met een hoge tolerantie voor alles wat met horror te maken heeft. Het verhaal van een van de meest iconische monsters wekt dan ook sowieso jouw interesse op. Wedden dat je de miniserie in één avond uitkijkt?

De eerste 3 afleveringen van Dracula staan sinds kort op Netflix.

Boogschutter (23 november – 21 december): Locke & Key

De avontuurlijke en altijd optimistische Boogschutter zal zich sowieso kunnen vinden in het mysterieuze verhaal van de Keys. Bode, Tyler en Kinsey stoten in hun nieuwe huis op een groot mysterie, want in en rond het gebouw liggen verschillende sleutels die bovennatuurlijke krachten opwekken en een verband zouden hebben met de dood van hun papa. Klein nadeel: een mysterieuze demon wil de magische sleutels in zijn bezit krijgen en heeft daar heel veel voor over (lees: inferno’s, manipulatieve stemmetjes en liters bloed).

Je kan het eerste seizoen van ‘Locke & Key’ op Netflix bekijken.

Steenbok (22 december – 20 januari): Spinning Out

Jij bent net zo gedreven en ambitieus als het hoofdpersonage in de dramareeks ‘Spinning Out’. Kat blijft zelfs na verschillende pijnlijke blessures en mentale gezondheidsproblemen volharden en wil haar doel koste wat het kost bereiken: een succesvolle ijsschaatser worden en Olympisch goud halen. En daar heeft ze héél veel voor over. Herkenbaar?

Het volledige eerste seizoen (10 afleveringen) van ‘Spinning Out’ staat op Netflix.

Waterman (21 januari – 19 februari): Behind Her Eyes

De Waterman maakt er een sport van om a-lles tot in de puntjes te analyseren. Je zal dan ook hoogstwaarschijnlijk al van mijlenver zien aankomen hoe de nieuwe thrillerserie ‘Behind Her Eyes’ zal eindigen. Een jonge vrouw begint een affaire met haar baas, maar raakt uiteindelijk bevriend met diens vrouw. Op wat zou die verhouding kunnen uitdraaien?

‘Behind Her Eyes’ zal later dit jaar op Netflix in première gaan.

Vissen (20 februari – 20 maart): The Eddy

Het gloednieuwe muziekdrama zal bij de overgevoelige Vissen meer dan een snaar – pun intended – raken. De serie werd tot stand gebracht  door de ‘La La Land’-regisseur Damien Chazelle en zal je aan het dansen, zingen én huilen kunnen brengen. Het theatrale kantje van de reeks maakt het plaatje helemaal compleet en zal jou sowieso aan het scherm kluisteren.

‘The Eddy’ staat vanaf 8 mei op Netflix.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.